Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa71

maly brzuszek

Polecane posty

Gość Nowa71

czesc dziewczyny ja mam termin na 19..oczywiscie boje sie jak diabli..mam pytanie ile przytylyscie w ciazy bo ja 10kg i wydakje mi sie ze moj synek bedzie malutki mam maly brzuszek..dodam ze mam juz swoje latka 37 to moje drugie dziecko pierwsze rodzialm 17lat temu

ja przytylam 11.5 kg mala wazyla 3530gi mierzyla 57cm pociazy zostaly2kg a twoj lekarzco mowi? nie mierzy dziecka na usg? moj co wizyte mierzy i wazyl mala przez usg

Gość I tak pozostaje porod......
Brzuszek czyli jego wielkosc nie ma wplywu na wielkosc dziecka-stary zabobon:D A przez USG sie nie wazy tylko wylicza orietacyjnie wage dziecka z pomiarow ktore nie zawsze jest prawdziwe. Pozdrawiam i powodzenia:)

oto mi chodzilo ze lekarz mierzy dziecko i ztego podaje orientacyjna wage.. fakt nie zawsze sie zgadaz u mnie akurat sie zgadzala

10 kg... widocznie taka jest Twoja uroda. optymalny przyrost wagi w ciągu całej ciąży to 11,5 kg, tak więc niewiele odbiegasz od normy :) www.porady-poloznej.pl

Gość ja przytyłam w obu
ciazach po okolo 15 kg i pierwsze dziecko wazylo 3100 ( maly mialam brzuch mimo tych dodatkowych kg ) a drugie 3700 ( brzuch troche wiekszy no i miałam cukrzyce ciazowa ktora tez pewnie wpłynela na wage dzidziusia

Gość koniczczczynka
a ile masz obwód brzuszka odpisz plis!!!!!! bo ja taki maly ze sie martwie a tez juz niedlugo:(

Gość emiiiiiiiiiiiii
ja tez w ciazy przytylam tylko 10 kg a synek urodzil sie z waga 3710 tak wiec nie taki malutki :)