Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

usg narządów rodnych......Pomocy.

Polecane posty

Dzis bylam u ginekologa i dal mi skierowanie na usg narządów rodnych.Mam pytanie jak to wyglada i czy moze podjac sie tego badania dziewica prosze o odpowiedz czy to boli.

chodzi pewnie o usg dopochwowe...ono wcale nie boli. moja koleżanka jest dziewicą i niestety tez ją badali dopochwowo.

a czy takie badanie nie przebije blony.To cos ma dojsc mi do jajnikow.troche sie boje tego badania.

to wyglada tak, ze na taki dosyc gruby \"patyk\" zaklada sie prezerwatywe i wklada do pochwy i ten sposob sie bada. Z wygladu to (gabarytowo) przypomina czlonka wiec raczej moze przebic blone dziewicza - tak na chlopski rozum

a jeśli sie nie zgodze to czy zrobią mi to w inny wsposob tzn przez odbyt tak jak bylam badana.

Gość cba cbś i kontrwywiad
Daj spokój, ta rurka jest cienka, ktoś, kto mysli, że wyglada jak czlonek, no to albo widział bardzo wąskie, cienkie, małe członki, albo w życiu prawdziwego członka nie widział. ;) Lekarz, który będzie robił ci badanie, powinien wiedzieć, że jesteś dziewicą. Będzie miał na skierowaniu napisane: intacta. Na wszelki wypadek możesz mu jednak o tym przypomnieć;) nie będzie dźgał jak nosorożec, bez przesady, a błona dziewicza jest rozciągliwa, nie da się jej zerwać przy delikatnym badaniu. Nic się nie bój, to tylko usg.

dzieki za pocieszenie nie boje sie tego badania bardziej tego ze mi przerwie blone i dziewictwo strace z kijkiem do usg .A po prostu bylam ciekawa jak to wyglada na pewno bedzie nie przyjemnie ale jestem na to gotowa.

Gość cba cbś i kontrwywiad
Błona to tylko błona tak naprawdę i stwierdzenie "stracę dziewictwo z kijem do usg" jest, wybacz, ale bez sensu. Strata dziewictwa to jest zawsze po pójściu z kimś do łóżka, a nie po utracie błony... Błona to się czasem może nawet zerwać jak ktoś zbyt agresywnie jeździ konno (autentyk), albo z kolei - możesz się z kimś przespać, a i tak mieć błonę nieruszoną, bo Ci się aż tak rozciągnęła - moja kumpela z roku tak miała, chłopak był hiper delikatny, zresztą słabo wyposażony, więc spali ze sobą, a krwi nie było, potem ginekolog stwierdził, że owszem - kochał się z nią, ale jej mimo wszystko nie "porozrywał". No i co - miała uznać swój seks za niebyły? Więc, pomimo, iż nie sądzę, abyś mogła zostać uszkodzobna w jakikolwiek sposób podczas badania, to powiem Ci, że nawet, jeśli Ci błonę usuną chirurgicznie podczas operacji (jak inna moja kumpela, miała PCO, musiała być operowana), to i tak będziesz stuprocentową dziewicą do dnia, póki z kimś się nie prześpisz;)

no to prawda zgadzam sie z toba .troche sie boje a najbardziej to sie wstydze ale to wkoncu badanie przynajmniej bede wiedziec co i jak.dzieki za odpowiedzi.milego wieczorku