Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naturalperson

czemu on nie potrafi dojsc szybciej?

Polecane posty

wiem, ze wiekszosc babek narzeka na odwrotny problem, ze ich faceci dochodza zbyt szybko itp. u mnie jest zupelnie inaczej, mojemu facetowi dojscie w czasie stosunku zajmuje czesto nawet godzine (rozne pozycje), gdy piesze go oralnie to jest co prawda lepiej, ale takie pukanie nonstop przez godzine staje sie dla mnie meczace...

wlasnie nie! az sie sama zdziwilam jak go poznalam, nie robi tego zbyt czesto, nawet jest to dla niego w pewien sposob wstydliwe...

Gość AGUSIA24
ponoć facet ktory może długo jest pożądanym kochankiem;). Nie sztuką jest dojść...;)

wlasnie to chyba nie tu jest problem, podnieca sie wystarczajaco szybko, wystarczy ze na niego spojrze w specjalny sposob, dotkne lub cos powiem, a jemu juz staje. problem zaczyna sie z momentem wejscia czlonka do pochwy, wciaz jest twardy, ale nie moze jakos skonczyc, a macha biodrami jak oszalaly...(ja rowniez ze swojej strony nie pozostaje bierna)..

moze gdybym potrafila osiagnac orgazm pochwowy to czas w jakim on dochodzi bylby pozadany, jednak osiagam tylko orgazmy lechtaczkowe, a godzina "posuwania mnie" nonstop zaczyna mnie nuzyc i denerwowac.. :(

Gość może masz za luźną piździochę

Gość mineciarz22
uwazam, ze twoj chlop to szczesciarz prawdziwy, nich cie cjlapnie minetke, potem pukanko a jak sie znudzi wam, to mu strzep i oboje zadowoleni. poza tym na pewno jest pozycja w ktorej szybciej tryska, ja w niektorych to nawet nie moge, zeby nie bylo zbyt szybko

Gość gerardd
wylacz ten stoper bo mu tykanie przeszkadza i nie moze sie skupic;)

Gość Mhmmmm
heh to proste. Podnieca go jak go dotkniesz bo to tak jest. Wyobraża sobie wtedy sex itp itd. natomiast jak juz jestes na nim czy w jakiej tam pozycji sie kochacie to jesli nie jestes atrakcyjna i nie potrafisz zrobisz z siebie choc troche "dzifffki" podczas sexu, tylko nieustannie jednostajnie sobie posuwasz up&down to Twój facet nigdy szybciej nie dojdzie. Widocznie go nie kręcisz i tyle. Spróbuj zacząć dzikim ssankiem, ale ssij jak typowa K****, potem zacznij sie z nim porządnie j****** i z sercem. Jak wtedy nie dojdzie w ciągu 10 minut to widocznie go nie kręcisz i dochodzi, bo taka nasza fizjologia, w koncu musi dojsc.