Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała17

Sex.

Polecane posty

Gość Mała17

Hey. Jestem Sandra i mam 17 lat za 5 miesięcy 18, i jestem dziwicą, mam wspaniałego chłopaka i chciałabym się z nim kochać, chciałam zapytać o poare rzeczy np. czy prezerwatywa nie przeszkadza w seksie, albo czy jak się nie ogole to czy to jest wstyd? te drugie pytanie kieruje głównie do mężczyzn bo chce wiedzieć jak oni na to patrzą, nie lubie sie golić bo czuje sie dzwnie jak matrze na moją myche to tak jakbym miała 8 lat ;/ poprostu czuje się jak dziecko!

To się nie gól tam, zarośnięta mycha nie przeszkadza w seksie. Prezerwatywa (dobrze założona) przeszkadza wydostać się plemnikom po wytrysku, a więc głównie chroni przed niechciana ciążą. Ale również przez innymi chorobami (wenerycznymi). A jak tam u Was jest z pieszczotami?

Gość Mała17
minetka to swoją drogą, ale jak będziemy uprawiać seks, bez zadnych takich minetek i lodzików itp. ?

Gość Mała17
no pieszczoty są . ja się gole oczywiście tylko mowie wlasnie ze sie zle tak czuje i niewiem czy facetow w czasie seksu to nie brzydzi

Gość Mhmmmm
Jestes pewna ze to juz ? Nie przejmuj sie tym małym zarościkiem :P Ja bym sie raczej skupił na porządnym rozgrzaniu....

Gość on 17
ja osobiście wole owłosione,bo to jednak bardziej naturalne i jakoś milej się na to patrzy... a tak to jak u małolaty jakiejść;/

Gość Mała17
no dokładnie (; dzięki że odpisaliście ;*

ja wole byc ogolona na zero ;P móch chłopak woli żebym miala pasek, taki chociaż mały, cieniutki ;)) na to sie moge zgodzić, i nie przeszkadza mi to ;P prezerwatywa? dla niektórych jest to bez różnicy, ale ja wole bez ;P owszem jest jakieś ryzyko i to nie małe, ale jeżeli jakiś czas przed dojściem mój kochany zakłada prezerwatywe to jest ok, do tej pory nic sie nie stalo ;p i do tego co jakiś czas przerywamy i robie mu przez chwile loda ;PP

Gość mozna stosowac
jeszcze kalendarzyk: wiadomo, ze przed okresem sa dni nieplodne to może spuscic sie do środka :)