Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apup

problem z piersiami

Polecane posty

Gość apup

Nie wiem gdzie to umieścić, ale mam nadzieje że tutaj mi pomożenie... Mam małe piersi-70B i mam problem konkretnie z sutkami... Są duże, ale nie są ładne. W ogóle nie wyglądają jak sutki-brodawek nie mam, są tylko lekko zaznaczone... Chyba że jest zimno to bardziej się uwydatniają... Czy macie jakąś radę na to? :(

Gość zoolla
a moze bierzesz tabletki anty??

Gość apup
nie... nic nie biorę...

Gość ja się tego wstydzę
też tak mam... sutki sterczą mi tylko, kiedy chłopak je pieści, albo gdy jest właśnie zimno... tak są jakby wklęśnięte:O strasznie brzydko to wygląda. Też mam 70B. Myślicie, że jeszcze urosną? mam 18 lat. do ilu lat rosną piersi tak mniej wiecej?

Gość gwena
taka Twoja uroda i zaakceptuj ją :) to są Twoje piersi i sa najpiekniejsze na świecie; tak trzeba o sobie mysleć, a nie faszerowac się kompleksami wyssanymi z palca :D

Gość gwena
i swirowac ze zdjęciami w internecie ;)

Gość smyhmwsk
no ale to przecież jest normalne!!

Gość apup
normalne...? nie powiedziałabym... Wygląda to okropnie i nie mogę się przez to pozbyć kompleksów ani kochać się z facetem ;/ mam wrażenie że mu się nie spodoba...taki wygląd

Gość mmmmmmmnnjkk
ja po roku brania tabletek anty przerzuciłam się z B na C a ok miesiąc temu z C na D 0.o sama jestem w szoku jak to w ogóle możliwe, bo mam 20 lat(wkrótce 21). nie żebym narzekała wręcz przeciwnie ale dziwne, chyba że to nie przez tabletki.

Gość do tej powyzej
zapewne i przytyłaś ostro a przez to twoje cycki

Gość smyhmwsk
no przecież że normalne, sutki nie sterczą 24/7. jak sterczą czy to pod wpływem zimna czy podniecenia wtedy też otoczka się zmniejsza. jeju widziałaś kiedyś piersi innej kobiety ale takie normalne piersi a nie wystylizowane na zdjęciu?