Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owocowa_Fantazja1

Grzywka czy nie?

Polecane posty

Gość Owocowa_Fantazja1

Hej :)) moja fotka : www.klauudzia101.fotka.pl Zobaczcie i powiedzccie co mam zrobić bo mam problem.. Chce grzywkę ale mam jakiegoś suchego wilka na środku głowy ;/ Ale gdy ją natapiuruje (bo prubowałam na długich włosach) to dobrze sie układa.. Jakby jeszcze ją sciąć na prosto , jak myślicie? Bo jak patrze na siebie to mi sie odechciewa jak mi z obu boków głowy wiszą szkuty :(( http://img258.imageshack.us/img258/5893/ashsimpbl7.jpg myślałam o cyzmś takim , pasowało by do mnie? Pisać ;PP

Gość kafetryjka008
Bardzo ładnie ci bez grzywki. Odradzała bym ci ją zrobić ja do dzisaj żałuję

Gość podoba mi sie bardzo
A ja uważam, że będzie ci ładnie z taką dłuższą ciężką grzywką. Zmieniłabym jeszcze kolor włosów na brąz. Pozdrawiam

Gość Owocowa_Fanatzja1
Też o tym myślałam ..

bez grzywki najlepiej... zadna cięzka i gruba.. bedziesz wygladała jak jakis guffy;d

Gość Owocowa_Fantazja1
aah ja nie wiem ;PP

Gość pasowałaby Ci grzywka
bo masz duże czoło

Gość po co grzywka
zawsze uważałam że z grzywką wygląda się debilnie, jak dziewczynka....bez grzywki wyglądasz jak kobieta są osoby które mają ładne rysy twarzy i nie muszą nosić grzywki, ja niestety mam długi spiczasty nos i okrągłe czoło...jestem skazana na grzywkę do końca życia jeśli przeanalizujesz style uczesania aktorek czy znanych osób, sama zauważysz że większość kobiet ma jednak fryzury bez grzywki lub na grzywkę decydują się tylko dla odmiany, by potem znów zmienić fryzurę i ją zapuścić (grzywkę, nie fryzurę)

Gość Owocowa_Fantazja1
No tak.. wszyscy mi to mówią ale mam taki mus i chce ale nie wiem :D potem bede żałować..