Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhhsaa

Czy mając tłustą cere, mozna uzywac podkładu?

Polecane posty

Gość kjhhsaa

mam na mysli tłusta cere, a nie tradzik

Gość gosilenka
mozna najlepiej do cery tlustej badz matujacych

Gość no ale przy
tłustej cerze pory i tak sa zatkane łojem, wiec podkład dodatkowo chyba zapycha pory?

Z mojego doświadczenia wynika, że na takiej cerze sprawdzają się tylko kompakty - polecam Shiseido Pureness.

Gość z co to znaczy
kompoakty? co to sa kompakty?

Kompakt to taki podkład który wygląda na pierwszy rzut oka jak puder prasowany - nakłada się go na twarz załączoną gąbeczką. Nie błyszczy na twarzy tuż po nałożeniu tylko ładnie ją matuje. I wbrew pozorom dobrze kryje (nie mylić z efektem maski) i rzeczywiscie jest to podkład a nie puder.

Gość Iwonka84
Do cery tłustej fakt rewelacyjne są kompakty, mozesz tez sprobowac DERMACOLU, kryje idealnie, nie znam lepszego !

Gość Dermacol zawiera
PARAFINĘ a więc zapycha niesamowicie pory i po kilku miesiącach z cery tłustej masz pryszczatą buzię Jesli nie masz dużo do ukrycia, to wybieraj jak najlżejsze podkłady do cery tłustej - jest ich na rynku całe mnóstwo. Zwracaj uwagę aby formuła była oil-free i przeczytać żeby w składzie nie było parafiny 0 to prawdziwy niszczyciel cery Polecam podkłady mineralne. Ni eobciążają cery, skóra oddycha

Gość Iwonka84
Jaką pryszczatą buzie ???? mam cholernie tłustą cere, uzywam dermacolu juz 4 rok i mam ładną gładką cerę, czasami jakas krosteczka, ale uzywam go bo mam gdzieniegdzie ciemne pieprzyki czasami czerwienszą cere a mi on super pomaga ! ALE !!!!!! mieszam go poł na pół z innym lekkim fluidem :)

Gość olus567
Ja też mam tłustą cerę , używam matującego podkładu z AA, w rossmanie kosztuje 13zł i jest super :) bardzo go polecam

Gość JakasTamJaaaaaaa
Ja szczerze polecam podklad mineralny Rimmela. Ten nowy, co teraz reklamuja:P Ja mam tlusta cere ze sklonnosciami do tradziku. A w dodatku mam przebarwienia:( Sprawdza sie swietnie. Matuje, kryje i nie zatyka porow. Mozna nosic caly dzien i to bez poprawek(bylam tym zaskoczona) :) swietny!! Polecam i pozdrawiam.

Gość rimmmela/ heheh nie zartuj
ten mineralny to najwieksze gowno jakie mogli wypuscic na rynek...

Gość z Rimmela nie próbowalam
ale ostatnio kupiłam w douglasie z BeYu też mineralny podkład i jestem bardzo zadowolona