asiunia1911 0 Napisano Styczeń 7, 2009 błagam o tytuł piosenki ktorej znam tylko tyle; Adziś już wiem,ze... i dalej nie wiem jest to nowa piosena dośc wolna i spiewa ja chyba edyta górnak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia1911 0 Napisano Styczeń 7, 2009 noooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAriusz BHP Napisano Styczeń 7, 2009 czy to leciało tak? : lala lalala la la la ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od bre Napisano Styczeń 7, 2009 czy to to? http://uk.youtube.com/watch?v=MzzhCrdLc0I&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubie czekolade 0 Napisano Styczeń 7, 2009 jesli nowa i spiewa ja edyta to jest \"to nie tak jak myslisz\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka85 Napisano Styczeń 7, 2009 jeste jeszcze jedna nowa piosenka i własnie mi tez sie zdaje ze to spiewa Edyta Górniak,ale nie chodzi o ''to nie tak jak myslisz kotku'' ma jeszcze nowsza,ale nie moge jej nigdzie znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szyszkaa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hej juz wiem jaka to piosenka:) nie spiewa jej edyta gorniak tylko niejaka Paulla,a tytul tej piosenki to \'\'od dziś\'\' pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to nie jest piosenka Napisano Styczeń 22, 2009 urszuli?? dzis juz wiem- bedziesz zawsze blisko mnie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach