Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola000

jak odzyskac chlopaka

Polecane posty

Gość ola000

Bardzo was proszę o pomoc,rozstałam się z chłopakiem tydzień temu powiedział,ze ta koniec ze bardzo mnie kocha i zawsze będzie ale zasługuje na lepszego chłopaka.Chciałam ratować nasz związek byliśmy razem 5 lat,pisałam smsy dzwonlam do niego i plakalam do sluchawki, mowil ze tak bedzie lepiej ze jakos sie z tym uporam,ze z czasem zapomnie,kiedy spytalam czy mnie kocha powiedzial ze nie to dlaczego wczesniej powiedzial co innego!od dwoch dni rozmawiamy juz spokojnie jako przyjaciele.Bardzo chce ratowac nasz zwiazek tak mocno go kocham i nie wiem jak go odzyskac.Prosze pomozcie

Kochana tekst w stylu "zawsze bede cie kochal ale nie mozemy byc razem" ja tez kiedys uslyszalam - niby mialo byc mi "lzej" zniesc rozstanie. Moim zdaniem twoj byly juz podjal decyzje - olej go. jak zateskni sam sie odezwie. Wiem, ze latwo mowic ale sama to przechodzilam.

Gość ola000
mimo wszystko chce sprobowac wiem ze jestem glupia ale nie chce sie poddawac jesli jest jeszcze w jego sercu odrobina milosci do mnie to moze mozna uratowac nasz zwiazek

Ktos, kiedys napisal : 'W tym jedynie tkwi ambaras, zeby dwoje chcialo naraz" , i jest to niezwykle madra mysl. Wynika z niej, ze do milosci potrzeba dwojga zaangazowanych ludzi. Ty, dzialasz z pozycji opuszczonej kobiety, kobiety, ktora za wszelka cene chce 'odzyskac' uczucie, ktore juz dawno sie wypalilo bo przeciez nie jestescie juz razem. Bez watpienia zapracowalas na to w duzej czesci sama. Z tego co piszesz darzysz go zbyt duzym uczuciem, podczas gdy sam 'zainteresowany' wycofal sie z tego ukladu. Zastanow sie, dlaczego tak sie stalo. Prawdopodobnie, chcialas go zaglaskac na smierc, a nikt nie lubi takich osob. Kobiety tego typu nazywa sie bluszczami, oplata, i nie chce wypuscic z rak za nic na swiecie. Zamiast wiec 'odzyskiwac' kogos na sile, sprobuj przeanalizowac czy w konsekwencji, kiedy po raz kolejny uslyszysz odmowe z jego strony bedziesz na tyle silna, zeby dac sobie z tym spokoj.

Gość ola000
Moze i masz racje,moze za wiele chcialam,za bardzo kochalam i moze go osaczylam,ale czy moge to jeszcze naprawic co mam zrobic prosze pomozcie

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.