Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igeheege

dojrzewanie, hormony POMOCY!!!

Polecane posty

Gość igeheege

Pomocy mam piersi... Czy to normalne żeby chłopak w wieku 17,5 roku miał sterczące sutki?? W normalnych warunkach są takie nabrzmiałe, a gdy jest zimno kurczą się i wyglądają normalnie. Mam je już od miej więcej 3 lat, myślałem że z czasem znikną ale ile można czekać?? Podejrzewam że mam opóźnione dojrzewanie, bo jestem niski (173) i mam bardzo słaby zarost, praktycznie tylko pod nosem. Proszę o jakąś radę jak się pozbyć tych piersi. Interesuję mnie jeszcze do którego roku się rośnie i jaki mogę osiągnąć wzrost.

Zbyt duże sutki mogą być efektem zbyt wysokiego poziomu hormonów kobiecych w twoim ciele. Jeżeli wyraźnie ci to przeszkadza, to pójdź do lekarza. Rośnie się do mniej więcej 20 roku życia. Ale skoro w tej chwili masz tylko 173 cm, to moim zdaniem nie będziesz miał więcej niż 180 cm. Jedz dużo produktów zawierających wapno.

Gość ciotkaa dobra rada
nie jestes niski, 173 to wcale nie mało, ale jesli Ci to przeszkadza to jedz duzo jajek, powaznie, moj kumpel wyskoczyl w góre po jajkach, w wieku 18 lat! a z tym co Cie trapi do lekarza rodzinnego, on cie pokieruje dalej, a na pewno bedziesz mial badania krwi odnosnie poziomu hormonów, głowa do góry :)