Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POSSALBYM SOBIE

a ja uwielbiam kobiety z duzymi sutkami...

Polecane posty

Gość POSSALBYM SOBIE

duze, jedrne cycki a do tego duze, dlugie , twarde sterczace sutki do ktorych mozna sie przyssac wprost uwielbiam takie, moja pierwsza takie miala i bylo super, no normalnie u zadnej innej takich sutkow juz nie znalazlem a spalem z okolo osmioma kobietami w kazdym razie jesli jestes kobieta i masz duze, dlugie sutki, to wiedz, ze faceci to uwielbiaja !

Gość pffxD
zboczeniec

Gość POSSALBYM SOBIE
najlepiej żeby były dłuższe i grubsze od mojego prącia, urządził bym sobie z taką walke na miecze

Gość POSSALBYM SOBIE
podszywaczom stop ! dlaczego zboczeniec? i dlaczego niedokarmienie?

Gość POSSALBYM SOBIE
Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Franciszek, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania... Gdy znajdę upragniony stolec przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, urazcając podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile.

Gość hallllołłłłłłłłłł
Może czas dorosnąć chłopczyku?

Gość twojastarataktoja
kocham podszywaczy xD