Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitiara83

Przeczytajcie pomóżcie

Polecane posty

Gość kitiara83

Jestem z facetem ktory jest moi drugim partnerem z pierwszym nie mialam zadnych problemów.. Otóż chodzi o to ze podczas stosunku, kiedy kochamy sie bez prezerwatywy moj partner odczuwa dyskofort w postaci pieczenia.. Po równiez jest podrażniony...Nie stosuje zadnej antykoncepcji..czy może wiecie co jest grane? Bede wdzieczna za kazde info..

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
polecam badania na okolicznosc drozdzycy:)

Gość kitiara83
cos wiecej mogłabys mi prosze powiedziec? jak sie moglam tego nabawic jak sie leczy.. To mozliwe ze mnie nic nie dolega i nie czuje dyskomfortu ale partner tak?

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
tak całkiem mozliwe.Sama raczej nie próbuj leczyc sie własna reke ale w aptece mozesz saszetki tantum rosa i sie tym podmywaj.Ja gdy własnie odczuwam dziwne pieczenie aplikuje sobie kilka.Jednak najodpowiedniejszym rozwiazaniem bedzie wizyta u ginekologa,bo to takie wrózenie z fusów

wchodzi w ciebie bez gumki, cewka moczowa jest podatna na zakazenia. kup mu masc clotrimazol, niech sie smaruje. i kochajcie sie w gumca, a Tobie polecam wizyt e u gina:)

Gość kitiara83
Dziekuje wam sliczne kochane!! Rzeczywiscie jutro podejde do ginekologa :) Uff od razu lepiej na duszy.. :) Powiedzcie mi prosze jeszcze gdzie sie tym mozna zarazic i czy jest szansa ze jego tez moglam zarazic?

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
w zaszdie wszedzie na basenie,w wc ,w czaseie okresu gdy sluzówka przesuszona i podatna na infekcje.stosuj do podmywania zamiast mydeł odpowiednie płyny np laktacyd z kwasem mlekowym albo ziołowe płyny ziajki.Sa stosunkowo niedrogie a naprawde godne polecenia

Gość anik...
tym wcale nie trzeba sie zarazic. Czasami wystarczy taka infekcja pojawia sie bo zostaje zaburzona flora barteryjna okolic intymnych np. przez mydło, przez branie antybiotyku albo jakies osłabienie organizmu

Gość kitiara83
jego moglam zarazic czy raczej mało prawdopodobne...? dziekuje raz jeszcze wam wszystkim... :)

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
ty jego on ciebie... U facetów przechodzi to czasem bezobjawowo:) Pozdrawiam

Gość synnamon26
dziękuje :**

Gość kitiara83
dziękuje !! naprawde bardzo bardzo dziękuje !!