Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka0909

Seks

Polecane posty

Gość Malutka0909

Mam niecałe 14 lat i chcę zacząć się kochać z moim chłopakiem. Nie jestem dzieckiem i wiem że trzeba się zabezpieczyc, lecz on mówie, ze "będzie uważał" i nie potrzebujemy gumek. O co mu chodziło? Czy to jest skuteczne i moge mu zaufać?

Jesli Twoim zdaniem nie jestes dzieckiem to po co zadajesz to pytanie? Skoro uwazasz sie za dorosla to powinnas wiedziec na czym rzecz polega.

Gość ożeżkuuuuuuuuuuuuuuurrrr
:O

Gość durna prowokacja
rodem z listow do bravo girl...

Gość Malutka0909
Chyba nie rodzę się z wiedza o wsyztskim, dorośli ludzie jużpytac nie mogą? Czemu nie mogę zaufać?

Gość durna prowokacja
bo on Ci sie spusci do srodka i zajdziesz w ciążę- dlatego nie mozesz mu zaufac

Gość Malutka0909
pisze się potwarz a dlaczego tak uważasz? :(

Gość Klarysława
on Ci powiedział, że nie potrzebuje gumek, bo pewnie jest bezpłodny, więc nic Ci się nie stanie. Życzę powodzenia i ślicznego maleństwa

Gość malutka z tą
że dorośli ludzie pytają o rzeczy poważne, a pytania twojego typu nie zada dorosły człowiek. Uświadamianie o seksie i zabezpieczeniu z tego co pamiętam zaczęyna sie juz w szkole podstawowej a ty jestes w gimzazjum 2 klasa tak? i nadal nie wiesz tak elementarnych rzeczy związanych ze współżyciem...żal

No, ale moze jednak cos napisze, pomimo tego, ze wiem, ze jestes dzieckiem i jest to zbyt wczesny wiek do zapoczatkowania wspolzycia. Ile lat ma Twoj tejze chlopak?

Gość paris ilton
myślę, że to prowokejszyn

Gość Malutka0909
jestem w 1 klasie gimnazjum. Mój chłopak ma 19 lat. jestem z nim 4 miesiace. Naprawde myślicie, ze jestem za młoda?? :( przecież nie o wiek chodzi, a o uczucie :(

ty sobie dziecko jaja robisz? twój chłopak pójdzie do pierdla za seks z tobą, to jest karalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie dobrze napisalas. Tu chodzi o uczucie...Wiec jesli on Cie ponoc kocha to poczeka jeszcze troche czasu. Czy nie mozesz z tym wytrzymac? Chyba pociag nie jest tak ogromny, ze trudno jest mu sie oprzec. Chlopak jest prawiczkiem?

Gość durna prowokacja
chodzi o Twoja dojrzałość emocjonalna. Wydaje Ci sie, ze tego chcesz bo go kochasz, bo on tego chce. On jest starszy i ma swoje potrzeby, Ty jestes sporo mlodsza, pewnie niedawno zaczelas miesiaczkowac, Twoj organizm dopiero co dojrzewa płciowo- mysle, ze jeszcze troche za wczesnie na rozpoczecie współżycia...

Gość Malutka0909
Nie wiem, powiedział, ze nie chce mnie zmuszać, ale jak ludzie sie kochają to normalne że oddają sobie siebie nawzajem i chciałam mu siebie oddać... wydaje mi sie ze jestem dojrzala nawet w kalsie mowia ze jestem dojrzala jak na swoj wiek...

dzwonię po policję :O

Gość nie ma sensu
mówić jej że jest za młoda, bo ona uważa się przecież za dorosłą, nasze opinie zatem raczej nie wywrą na niej wpływu. Ale ja osobiście po prostu bym poczekała jeszcze z pol roku, z Twoim współżyciem, poucz się trochę na ten temat, jest wiele artykułów mówiących o tym od czego można zajść w ciąże. Jesteś bardzo młodziutka, co byś nie myślała na ten temat, Twoje rozumowanie za jakies 5 lat zmieni się diametralnie, wspomnisz moje słowa. Ja w Twoim wieku też się miałam za bóg wie jak dorosłą (choć takich pytań jak ty nie zadawałam), a teraz sama się z siebie śmieje, ja zaczne wspominać.

Gość marne to twoje prowokejszyn

Gość Malutka0909
Dziękuję Ci nie ma sensu, pomogłaś mi. To nie jest prowokajca piszcie co chcecie :( już człowiek się spytać nie moze normalnie :(

Gość durna prowokacja
(pisze w razie gdyby to nie byla prowokacja chociaz i tak mi sie zdaje ze jednal jest) znasz go 4 miesiace i chcesz mu sie oddac? Prawda jest, ze teraz nastolatki dojrzewaja wczesniej i o seksie mowi sie bardziej otwarcie a dla mlodziezy jest to normalne, ze jak sie z kims jest to sie uprawia seks. Tylko, ze traktujecie najczesciej seks jak rozrywke, element nierozlaczny z byciem z kims a nie wiążecie tego z głębszymi wartościami. Ty mowisz, ze go kochasz, ale czy jestes tego pewna po 4 miesiacach? Poza tym w Twoim wieku mysli sie troche inaczej niz w wieku Twojego chlopaka- czy aby z pewnoscia dobrze sie rozumiecie? Seks to odpowiedzialnosc, zawsze trzeba liczyc sie z tym, ze mozna zajsc w ciążę mimo ze sie zabezpiecza bo zadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci. Jestes gotowa na ewentualna ciążę?

Gość ok jesteś dojrzalsza
niż przeciętna 13/14 latka, ale jak bardzo dojrzalsza od nich? o 2 lata? 16 latka to też gówniara, może dużo czytasz, moze się wybijasz ponad równiesników, może dobrze się uczysz, może jesteś bardziej powazna, ale nadal jesteś jeszcze dzieckiem. Musisz to zaakceptować. Z resztą mądra dziewczyna w tym wieku, wiedziała by że faceci którzy biorą sobie takie młode dziewczynki mogą nie myślec powaznie o życiu. Może on czeka az mu się oddasz i kopnie cie w dupe? Nie lepiej poczekać i się przekonać czy on cię traktuje serio? pół roku trwa przeciętny związek, szanuj się dziewczyno, 4 miesiące to za mało zeby kogos poznac, a tym bardziej pokochac, można się co najwyżej zauroczyć ale to nie powód zeby oddac za to dziewictwo.

Gość będziesz żałować ........

Gość marne to twoje prowokejszyn
jeśli to nie jest prowokacja- w co nie chcę mi siew ierzyć, to napisze ci co myslę. 1)Jesteś zdecydowanie za młoda. 2)jesteście ze soba zbyt krótko 3)bez zabezpieczenia to zachodzi siew ciażę :P wiec absolutnie nie godz sie an coś takiego! 40przemyśł jeszcze raz, czy napewno tego chcesz, bo moge sie założyć, ze bedziesz tego załowała powodzenia :)