Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX

MAM DUZE PIERSI, MOJEGO FACETA TO KRECI ALE...

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX

ALE JA SIE Z TYM ZLE CZUJE ODKAD URODZILAM DZIECI ZWIEKSZYLY MI SEI O 2 ROZMIARY Z \"C\" NA \"E\"

Gość młajtajowiec
truno musisz zarzucić je sobie na plecy i z tym żyć

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
AHA TO FAJNIE CHYBA SKORZYSTAM Z TEJ RADY...

Gość mmmmmmmmmmmm
oj wspóczuje przedybane masz ja mam D i to już dla mnie problem pozdro

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
WLASNIE PRZERABANE JA DD, MASAKRA A JAK ORZYJDZIE KUPIC COS NA GUZIKI TO KAPLICA :(

Gość malusie cycusie
czy naprawde masz takie wielkie? Nie patrz na rozmiar stanika B, D F... To bezsensu. Ja mam małe (naprwde) 75 cm pod biustem i 89cm w biuście a wychodzi mi ze mam D. Zmierz sobie :) http://www.bra-fitter.prv.pl/ i jeszcze jedna stronka dla Ciebie http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html Czasem rozmiar 60 G jest mniejszy od przysłowiowego 75B,

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
dziekuje bardzo potem zmierze i zobacze jaki faktycznie powinnam miec rozmiar ale male nie sa bo w biuscie mam 115 cm, a pod nim 95 przynajmniej tak zawsze kupuje staniki

Gość Jestes trochę za gruba
to ty wcale nie masz dużego biustu Poprostu jesteś gruba Przeciętna Polka na 70 -75 cm pod biustem a miseczke B lub C Skoro ty masz 95 to radze ci najpierw schudnąć a dopiero potem narzekac na rozmiar

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
gruba he he a majtki nosze L! rozmiar spodni 32! wiec nie wiem czemu ltos sadzi ze jestem za gruba he he a to ze bozia mnie tak obdarowala to juz inna bajka

Gość 1500 złotych
no to jka nosisz majtki L to niby jestes chuda???buhahhah dobre

Gość Marcellina
jesli nosisz spodnie rozmiar 32(!!!) a pod biustem masz 92, to musisz wyglądać karykaturalnie!!

Gość Marcellina
92 pod biustem to BARDZO dużo, ile ważysz? Pewnie około 80-90, zgadłam?

Gość Lubię duże biusty
Dokładnie Przecież mając 95 pod biustem to ty nie jestes przeciętnie zbudowana kobietą. Tyle to mają n\\niektórzy faceci :) dla mnie duzy biust to liczy sie wtedy gdy jest duzy a nie gdy ogólny obówd cała jest duży. nie sztuka jest mieć 110 w biuście ważąc 80 czy 90kg Dla mnie twoj wymiar 95 pod biustem świadczy że ejstes kawał baby

Gość kochac...jak to latwo
majtki rozmiar L a spodnie 32? hehehe co najwyzej moze byc 42!

Gość wwrrr
kochac...jak to latwo, w tematyce rozmiarow spodni jestes, widze, ekspert 🖐️

na chlopski rozum rozmiar spodni podany przez autorke jest niemozliwy. a jestem kobieta wiiec sie orientuje przynajmniej troche

Gość burak pastewny
kto to bzyka takie wielllllllkie babsztyle???? cycki pewnie flaki juz........w sumie to lubie ....ale flaczki....zupke

bardzo szczuple kobiety nosza spodnie w rozmiarze 36 lub max 34. 32 to spodnie na anorektyczke. a skoro autorkas ma 95 cm pod biustem to jest to niemozlewe

Gość Marcellina
zgadzam sie z przedmówczynią :)

Ludzie czy Wy nie wiecie, że rozmiarówka spodni jest inna???? Nie kupujecie w firmowych sklepach? Ja noszę rozmiar spodni 26 a ubrań XS,S ( czyli 34,36) Autorka nosi rozmiar L, który jest średnim, więc rozmiar spodni 32 wcale mały nie jest.

Gość lilii
nie znacie widocznie nowej rozmiarowki spodni.. 32 to dawne 42 mośki :-O

Gość pani_na_bani
to, ze Polki maja 75 B to wcale nieprawda! malo dziewczyn potrafi sie dobrze wymierzyc i kupic dopasowane biustonosze bo ich poprostu dostac nie mozna! z reguly szczuple dziewczyny powinny nosic 65 C,D, E a nawet F tez z wiekszymi piersiami, niesmiertelne 75 B ma nieliczna ilosc kobiet! z reguly kupuja za male miseczki i potem wygladaja tak jak wygladaja, poczytajcie na specjalistycznych forach a nie pitolcie tutaj glupot ja sama mam 75 E i jakos grubasem nie jestem

jakby nie patrzec szczupla nie jest, jaka rozmiarowka by sie nie posluzyla.

Gość A ja mam A....
Jestem szczupła i mam bardzo mały biust. Ale nie narzekam, zaden moj facet tez nie narzekal. jestem proporcjonalna, mam 167 i waze 52 kg:-) nosze rozmiar 34-36 Marne szanse zeby zalozycielka topiku nosila 32...

Gość cyckoman
ja wole duze piersi niz male, nie dziwie sie ze twojago pana one kreca :classic_cool:

lilii nowej rozmiarowki powiadasz? hmmm, nie zauwazylam . z tego co sie orientuje to sa rozne, w zaleznosci jaki kraju produkowano - nie ma 1 uniwersalnej mosku

Gość Kasinia
z tymi rozmiarami spodni to prawda.Ja noszę 29 a to inaczej 38 i co? wszystko w normie. To jest po prostu konkretna babka!

Gość pani_na_bani
kobieta napisala ze urodzila 2 dzieci, prawda? no to chyba logiczne, ze nie nosi rozmiaru 34 czy 36? dla mnie te wlasnie rozmiary sa nienormalne, no chyba, ze chodzi o dojrzewajace dziewczyny a nie dorosle kobiety