Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkj

Odstawienie tabletek anty PILNE

Polecane posty

Gość kdkj

Witam Zwracam sie do was szanowne forumowiczki z prosba o pomoc otoz 22.04.08 wzielam ostatnia tabletke yasmin dwa dni pozniej dostalam krwawienie. Po 31 dniach dostalam miesiaczke nastepne cykle trwaly 33 dni; 32dni; 66 dni;34 dni.Kolejna miesiaczke powinnam dostac 8.12.08 a ciagle jej nie mam do dnia dzisiejszego czy jest to mozliwe ze moj organizm az taks ie rozregulowal po braniu tabletek czy moze byc tego jakis inny powod?? Dodam ze tabletki bralam przez pol roku.Dziekuje i pozdrawiam

Gość kdkj
Dodam ze strasznie bola mnie piersi nei moge ich nawet dotknac i pobolewa mnie brzuch

8 grudnia, wiec 8go stycznia powinnas dostac, to jeszcze mozesz dostac organizm po pigukach powinien dojsc do siebie po ok 3 miesiącach od zaprzestania brania tabletek

Gość kdkj
8 grudnia powinnam dostac i problem w tym ze nie dostalam to juz miesiac spoznienia

Gość alalabfgrt
ja mysle ze to normalne. Ja po dostawieniu dostalam po 2 miesiacach. Ale dla pewnosci radze zrobic test

Gość kdkj
zrobie ale nie sadze aby to byla ciaza poniewaz moj chlopak nie mial we mnie wytrysku a ja ciagle jestem dziewica a mimo to i tak sie martwie

Gość iiiiiiiii
to po co ci tabletki skoro dziewica jestes?

Gość kdkj
miałąm problemy hormonalne i dlatego musialam je zazywac

Gość iiiiiiiii
aha,ja bym na twoim miejscu udala sie do lekarza bo skoro nie sypiasz z e swoim chlopakiem to mala szansa na ciaze,a skoro mialas problemy hormonalne to moze one maja wplyw na brak okresu