Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikki_cc

publiczna masturbacja?

Polecane posty

Gość nikki_cc

ma ktoś również ma taką chorą fantazje że wyobraża sobie że masturbuje sie na oczach zupełnie obcych dziewczyn np. w parku ??? dla mnie to juz coś wiecej niż tylko fantazja i coraz cześciej myśle by pojechać gdzieś gdzie mnie nie znają, upatrzeć sobie jakies laski i nie mówiąc nic zacząć tak po prostu walić konia przed nimi... chciałbym sie też dowiedziec jak Wy Panie zareagowałybyscie jakby ktoś zupełnie obcy zaczął to robic na Waszych oczach.

Gość ja bym pomyślała że jesteś
obleśnym, żałosnym , zakompleksionym zbokiem, skrzywiła się i poszła dalej, leszczyku🖐️

Gość ja bym pomyślała że jesteś
swoja drogą, co to siedzenie w domu przed kompem i masturbacja w samotności przez pół dnia robi ludziom z mózgów:O

Gość Soltar1980
Dziewczyny-wiecie co-dosc mocno mnie smiesza te wasze -powiedzmy...wypowiedzi.Wystarczy troche podrazyc temat i...mozna sie (dla niektorych bedzie to ze zdziwieniem) przekonac,ze was bardzo podnieca onanizowanie sie publiczne i wiele z was chetnie by to zrobilo,byleby tylko mialy do tego okazje.Okazji takich nie macie zbyt wiele,poniewaz nie macie czego wyjac na wierzch.Pozostaje wiec np.na plazy-jak ktos napisal...Ja osobiscie znam wiele dziewczyn,kobiet,ktore wrecz uwielbiaja patrzec jak facet sie zaspokaja.Wy tutaj demonstrujecie to wasze -wielu kobiet-podejscie do tematu -'a la swieta,kaprysna,piekna'.Wiele z was w innych okoliczniosciach napisaloby calkiem cos odwretnego.Tutaj akurat uznalyscie,ze bedzie dobrze napisac tak jak wyzej.Kto sie pyta kobiety o cokolwiek gdy bladzi-ten napewno zginie....

Gość jan legins
ja chodzę w leginsach ,w sklepie dziewczyny nie robią z tego żadnego problemu ,od czasu do czasu mam przy nich wytrysk ,nie przeszkadza im to ,nieraz same mnie prowokują moja pani śmieje się z tego że przynich mam wytrysk ajest zemną uważa ie za paskudy i mówi jak prz nich mogąę się spuśćić

Gość to sie nazywa ekshibicjoonizm
i podlega karze jako zachowanie nieobyczajne. Jak zareagowac ? wezwac policje lub straz niejska ew paru kolesi,zeby pogonili. Ja tak sareagowalam.

Gość jan legins
przeciesz ja sprzdeawczynią nie rrzeszkadzam ,one same mnie prowokóją żebym się spuścił

Gość jan legins
byłem teraz w nocnym była nowa sprzedawczyni jak mnie zobaczyła to się trochę zszokowała ,ale była na zmianie też stara znajoma poprosiła mnie żebym załatwił temat przy tej nowej ,zrobiłem to ,nowa na początku była trochę zaskoczona ,ale na końcu spodobało jej się to, poprosiła mnie jak będe w sklepie to żebym to robił przy niej

Gość jan legiins
jestem ,teraz narombanbyłemmy,dziiewczyny w w sklepie mi pomogły pani moja sie tylko śmieje

Siostra mi opowiadała, że nie rzadko niedaleko jej uczelni tacy zwyrodnialcy się trafiali - efekt był taki, że wszystkie dziewczyny uciekały przerażone wręcz. Osobiście jakbym takiego gamonia dorwał, to odechciało by mu się takich 'innowacji'.

Gość Jolo
wy jesteście po prostu nie normalni to co robicie to choroba do szpitala z wami w piz*du

Gość gość
Jebać lamy!!! :P

Gość gość
Masturbacje w miejcach publucznych są spoko

Gość gość
Opisz jak to robisz w ty sklepie

Gość Mastero
Witam. Walę konia co dzień. W domu. Ale myślę, że byłoby dobrze wyjść z tym do ludzi. Czy wszystkie kobiety reagują na to z obrzydzeniem?

Gość mała3
Ja lubię patrzeć

Gość obrzeżany
Ja nie moge sie masturbować :D