Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gih

mam 16 lat i nie chce

Polecane posty

Gość gih

być dziewicą :O

"a 14-stki to sie wstydza cnoty, nie ma mowy o wiernosci to nie sa ploty..." swieta racja..

Gość gih
nie wiem czemu nie chce, nie wstydze się,ani żadne zapatrzenie w koleżanki nie dziewice,ale jakoś tak nie chcę i już.......

Gość jolkaaaaaaaaaaa
postanowiłem w dzieciństwie- jak dorosnę będe tak jak mój tata księdzem.Niestety poszedłem w ślady mamy i jestem ku niezadowoleniu babci Wandzi i wuja Henia babcią klozetową.Toz to facsynująca praca ale niestety niedoceniana i mało płatna Na szczęście po pracy razem z kolegami( krzywym rychem,grubym mańkiem i małym fiutem) idziemy jak zawsze na tanie piwo z biedronki.Zazwyczaj zastanawia mnie ile trzeba uzyc biedronek do produkcji jednej puszki tego złotego jak mocz wywaru

ja stracilam dziewctwo w wieku 17,ale z facetem ktorego pokochalam z ktorym jestem do dzis.poczekaj na milosc lub zakochanie.niech ten pierwszy raz bedzie wyjatkowy.a nie bo ja chce

Gość aa hooj ci w oko
stracilam cnote co co bo sama ego chcialam Stracilam cnote i co i juz nie bede miala :D

Gość gih
wiem,że powinnam poczekać,ale ja już się zakochałam. Jednak facet okazał się palantem.. 5 lat starszy ode mnie. i nie wiem czy pokocham innego. Chciałabym. Bo przygodnie tego brzemienia nie mam zamiaru stracić :classic_cool:

Gość gih
a jeśli nie przyjdzie? Nie chce zostać starym,zdziwaczałym singlem w dodatku dziewicą.. :O

Gość dezodorant
i po kłopocie

Gość gih
próbowałam sama.. i nie wyszło mi.. :O

Gih, nie rozumiem dlaczego fakt bycia dziewicą jest dla ciebie uciążliwy ? Po tym jak stracisz dziewictwo, będziesz się czuła tak samo jak teraz, z tą tylko różnicą że przez kilka dni będzie cię boleć cipka.

Gość gih
wolę ,żeby pobolała teraz niż później..

Gość ali-ben-stoooley-man
Na granicy między bożnicami zebrała się rada rozumnych "Co począć by młodzi zaczęli jak kiedyś zachodzić do domów świątynnych?" By starsi nie stali pod deszczem co lunął ze wszystkich zebranych wstydów Będzie to krótka opowieść o Brooklyńskiej Radzie Żydów aj waj

Gość good demid
...

Gość żelcia
yyy... Złe podejście masz do życia - z mojego punktu widzenia. Ja nie mam zamiaru tego jakże zacnego skarbu oddać byle seniorowi spod Adamby bądź Biedronki. Później będziesz stara, pomarszczona i rozjechana - tak jest niby lepiej?

Gość gih
nie chodzi o to,że rozjechana.. ale tak sobie myślałam dzisiaj. wszyscy mówią,że pierwszy seks z ukochaną osobą powinien być przyjemny a będąc dziewicą przyjemnie to nie będzie. pozbyłabym się tego i już o wiele łatwiej.. nie tak?

Gość wwwwwwwwwwwwwww
tylko ze z ukochana osoba to nawet jak poboli to bedzie przyjemnej niz z obcym na ktorym ci nie zalezy takie jest moje zdanie. ale ja miałam 20 lat i bylam ze swoim obecnym narzeczonym;p

Gość gih
kurde,nie chcę. :O

Gość gih
dużo mi to dało:O

A co zrobisz jak w wieku 23 lat spotkasz faceta zycia i jak dojdzie do tego tematu to powiesz że się sama roz bo cią ciążyła błona albo z kimś bez uczuć.Co on sobie pomysli?? pamiętaj pierwszy raz podobno się pamięta do końca zycia tylko zależy czy bedzięsz chciała go pamiętać czy zapomnieć jak najszybciej.Pisze podobno bo ja jeszcze go nie miałem.

Gość gih
a milosc miloscia, mi sie chce seksu . a moze wibrator?

niewiesz jak mi sie chce a mam 26 lat ale zawsze mozna sie mastórbować zeby rozładować napieci. Wiec jedno zaden wibrator nie zastąpi uczucia bliskości drugiej osoby i jej pieszczot.

Gość Panna Xxxx
Dziewczynko, Ty masz 16 lat i Tobie sie chce sexu? Boze wez sie za znalezienie prawdziwej milosci i nawet jak bedzie Cie ci*ka bolala jak sie z Ukochanym przespisz to wiesz ze zrobilas to z kims jedynym a nie tylko z przypadkowym facetem.