Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabuBalunka

MAsturbacja przy facecie

Polecane posty

Gość BabuBalunka

Witam Was serdecznie! Tak sobie myślę.. Ostatnio podczas seksu, a właściwie gry wstępnej mój chłopak przesunął moją rękę na moją "małą" i kierując nią zaczął mnie masować. Bardzo lubię jak mnie TAM dotyka, ale on nagle cofnął swoją dłoń, a gdy ja chciałam zabrać swoją poprosił, żebym zostawiła...On popatrzy... Wiec ja sobie dogadzałam, a on z głową na moim udzie sie przygladał... Byłam troszkę skrępowana, mimo, że wiele już rzeczy robiliśmy jeśli chodzi o seks..Widziałam, że strasznie go to podnieciło:) Aż tak to na Was panowie działa:? :)

Gość BabuBalunka
Nie myślałam, że aż tak.. W sumie mnie wcześniej nie poprosił więc nawet nie podejrzewałam a tu masz babo placek;) Rozumiem taniec erotyczny, striptiz... a tu takie małe, niepozorne cosik :)

Gość BabuBalunka
Dobrze że nie robił :) nigdy nie wiadomo co się później z nimi stanie... Jestem z nim dość długo, ale nie takie rzeczy się słyszało :)

Gość BabuBalunka
i... powiem szczerze, że mnie też to zakręciło... Owszem... czasem kiedy jestem sama potrafię się sobą zająć, ale tu był kolejny krok w odkrywaniu naszej intymności... kolejny etap zaufania i akceptacji.

Gość BabuBalunka
joasiu... to wlaśnie już przerabialiśmy jakiś czas temu :) Dla mnie zero skrępowania. Jestem dosyć otwarta na takie rzeczy. Tu był mały zonk, bo okazało się, że się troszkę wstydzę, ale poszło.

Gość bu bu
Ja czesto przy swojej dziewczynie marszczę freda.