Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no pytam po co

ulubiona pizza z Pizza Hut

Polecane posty

Gość no pytam po co

jaka pizze lubicie najbardziej z piza hut?? to moja uluiona pizzeria i uwielbiam pizze marakesz;) a wy jaką lubicie??

od ładnych kulku lat nie jem tego gówna Z najlepszej pizzerii zrobiła się najgorsza gdzie każda pizza wyglada i samkuje jak podeszwa , o małej ilości dodatków nawet nie wspomnę

Gość taaaak
A ja wolę sobie zrobić w domu pizzę, ma masę dodatków takich jak lubię, o!:P

Gość no pytam po co
hm no mi tam smakuje i nie uwazam zeby byla jak podeszwa a skladnikow faktycznie mogloby byc wiecej.

Gość no pytam po co
jak sie ma czas i chcei to mozna zrobic w domu jaka sie chce i z taka iloscia skladnikow na jaka sie ma ochote. ale ja najczesciej czasu nie mam i chodze jesc do PH

Gość gfgfgfgf
MI bardzo smakuje Pepperoni. Wg mnie Pizza Hut jest najlepsza, Da Grasso i Telepizza mi w ogóle nie smakują :P

Gość gfgfgfgf
W Dominum byłam dwa razy i o dwa za dużo... :)

Gość no pytam po co
tak pepperoni jest tez dobra, najbardziej mi smakuje taka wypieczona z sosem czosnkowym. a na jakim ciescie lubicie, na puszystym czy cienkim??

Gość no pytam po co
to co takiego sie stalo w tym dominium??:)

ja w dominium jadłam 3 razy - trzy razy strułam się tak, że miałam gorączkę i dreszcze... o innych akcjach z tym związanych nie wspomnę..

Gość no pytam po co
czyli pizzeria dominum nie jest polecana, na szczescie nigdy tam nie jadlam bo jeste wierna PH;)

wszystkie te pizzerie o ktorych mowiecie, sa gówniane wiadomo. ale z tych wszystkich gowien ja etz najbardziej lubie pizze hut. , chociaz ceny maja beznadziejnie drogie. jak zamawiam to jem mięsna plus dodatkowyn ser.

Gość że niby drajwerka
a ja już nigdy nie pójdę do telepizzy - pizza była jakby odgrzewana, obsługa strasznie nieprzyjemna... najlepsza pizzeria to Al Capone w moim małym miasteczku, gdzie najczęściej jadał bułkę firmową z sosem ostrym :D

w pizza hut zawsze zamawiam alpejską na puszystym plus bar sałatkowy lubie też ich pieczywo czosnkowe z serem. jedyna pizza jaką lubię i jem mój syn za to uwielbia tą w dominum

Gość no pytam po co
ale ph nie ma pizzy alpejskiej:P

Gość osoba
a pamięta ktoś pizze, która ok. 2 lata temu była w Pizzy Hut w ofercie specjalnej? Była prostokątna, z jakimiś specyficznymi składnikami....

Gość ja to myślę
mi się pizza z Pizzy Hut nieodmiennie wydaje ze jest polana olejem, dlatego za nią nie przepadam

Gość mam smaka na pizze
Dawno nie byłam w pizzy hut :) kojarzy mi się z dzieciństwem... tak mnie naszło, żeby się wybrać i właśnie szukam sobie jakiś opinii. Z tego co znalazłam: http://www.recomena.pl/kategoria,1074,pozycja,1130,pizza-hut.html wygląda, że jest całkiem OK. Widzę też, że mają nowe pozycje z pizza włoską na cieniutkim cieście. Ktoś już próbował? Warto wybrać się do Pizzy Hut?

Gość oligierka
pizzy z piza hut sa niedobre!!!! ja lubie ze 105 ;D

Pizza Hut jest absurdalnie droga w stosunku do jakości. Moim zdaniem ich pizze są zwyczajnie niesmaczne, oczywiście rozumiem, że sa osoby, którym one smakują, ale to nie zmienia faktu, że cena jest mocno przesadzona jak na polskie realia. Płaci się w sumie za markę, coś jak kanapka z frytkami w mcdonaldzie za jakieś 15zł (nie jadam, więc mogę się mylić), podczas, gdy za tą cenę można zjeśc normalny obiad. Dla porównania, osiedlowa pizzeria z przepyszną pizzą życzy sobie od 10 do 20zł za pizzę.

Gość Pizzamniam
Ja zawsze ze znajomymi w PH biore Marakesz na puszystym z Korona/Roladkami serowymi i zawsze sie najadamy jedna srednia wtedy :], chociaz ostatnio na Placu Zamkowym w Warszawie za duzo sera plesniowego dali i byla nieco gorzka. A tak to ewentualnie Alpejska lub Carbonara :D Tez duzo zalezy od lokalu PH jedni nie grzesza jakoscia pizzy inni z kolei obsluga. A tak dodatkowo to DaGrasso moze byc ale w wielu spotykalam sie z przypalonymi plackami. A no pytam po co nie sciemniaj ze nie ma tyakiej pizzy jak alpejska w PH poprostu taki desing kart ze ciezko ja znalezc na pierwszy rzut oka :P

Gość ŁadnaŁania
Ja jakoś nie przepadam za pizzą z PH. Jadłam o wiele lepsze i to w pizzeriach sieciowych. Nie mówię o Da Grasso, bo szkoda słów na to pizzopodobnecośniedozjedzenia :P O wiele lepszą pizzę mają w Dominium. Lokale przynajmniej czyste, a obsługa potrafi coś polecić, czy doradzić. W dostawie też raczej nie ma przypałów w rodzaju 1,5 h oczekiwania czy przypalonej pizzy.

Gość gość
na pewno jest to kwestia gustu, ale jak dla mnie też nie jest to numer jeden jeśli chodzi o pizze. Wolę Dominium a tam moim numerem jeden jest pizza corrida. Jak będziecie mieć okazję to spróbujcie.

Gość gość
Najlepszą pizze w życiu jadłam w Mrągowie, niestety nie pamiętam jak nazywa się pizzeria... a u siebie w mieście najbardziej lubię pizze z jednej, małej, osiedlowej pizzerii, te z sieciówek nie są takie dobre.

Gość DziurkaczŚredni
SPONSOROWANY WĄTEK!!! :D :D :D no pytam po co - ile za posta? :"D pozdro!