Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molinezja123

Leczenie nerwicy w Warszawie

Polecane posty

Gość molinezja123

Czesc wszystkim, szukam na terenie Warszawy dobrej poradni współpracującej z NFZ, w której będę mogła podjąć leczenie nerwicy lękowej. Wiem o Instytucie na Sobieskiego, ale może ktoś zna jeszcze jakies inne miejsca? Przyznam, że najbadziej interesuje mnie prawobrzezna cześć Warszawy. W szczególności Targówek, Bródno i Praga, ale każde namiary, również te na lewobrzeznej częsci.

Gość molinezja123
nic nikt nie wie?

Gość OliwiaHanas
Ja nie leczyłam się na nfz, ale w prywatnej Klinice Psychologgia u Pana Krzysztofa Dziewulaka. Bardzo dobry i sympatyczny terapeuta. Już na pierwszej wizycie czułam się bezpiecznie i spokojnie. Terapia posuwała się powoli do przodu, ale konsekwentnie. O szczegółach terapii nie będę mówić bo to cóż już moja prywatna sprawa, ale jednak mogę spokojnie polecić tego psychoterapeutę. Człowiek chętny do pomocy i wysłuchania.

Gość Wanda09
Polecam Pana Krzysztofa Wierzbickiego. Bardzo dobrze radzi sobie z nerwicą czy depresją. Przyjmuje w klinice na Chmielnej. Bardzo solidny i sympatyczny psychoterapeuta. Zdecydowanie Ci pomoże. www.psychologgia-plus.pl

Gość KingaWis
Również mogę polecić pana Krzysztofa Wierzbickiego. Leczyłam się u niego i to leczenie było skuteczne. Teraz radze sobie z nerwami sama. Ważne jest to, że podczas terapii mogłam się otworzyć i wszystko powiedzieć co chciałam. Psychologgia to bardzo dobra poradnia terapeutyczna.

Gość welonka44
Najlepszy jest Krzysztof Wierzbicki z Chmielnej. Ma super podejście do pacjenta tak że ufa mu się już na pierwszym spotkaniu. Dyskomfort, wstyd to nieznane mi były uczucia kiedy chodziłam do niego na terapie. Bardzo skutecznie je dobiera. www.psychologgia-plus.pl