Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salwador daliiiii

czy dla takiego powodu warto podtrzymać związek...?

Polecane posty

Gość salwador daliiiii

Często zastanawiałam się nad rozstaniem z moim mężczyzną... kłócimy się często, brakuje mi w tym związku kilku rzeczy. Sprawa jest jednak bardziej skomplikowana, gdyż jakiś czas temu prowadzimy wspólnie pewien dochodowy biznes. Jeśli się rozstaniemy i będziemy pracować osobno - wszystko od razu poleci w dół... Po prostu każde z nas ma pewne atuty i razem stanowimy perfekcyjne uzupełnienie w tych sprawach. Uzupełniamy się doskonale w tej pracy i po prostu wiem, że jesli się rozstaniemy to nastąpi też koniec naszej współpracy w zarabianiu... A teraz biznes kręci się świetnie. Nie widzę też, że jak się rozstaniemy to dalej będziemy razem pracować, bo to już nie to samo i każdy będzie chciał więcej dla siebie. Macie jakieś rozwiązanie na to?

Gość salwador daliiiii
Ten biznes to wytwórnia pasz dla krów i trzody chlewnej. Jestem urobiona po pachy dzień w dzień bo muszę doić ręcznie 8 krów i odstawiac mleko do mleczarni.

on ci pomoże tylko szczerze to ci pomoże archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiała? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnależć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Po 1 i najwazniejsze ROZMOWA.. Po tym ze prowadzicie firme przypuszczam ze po 20 lat nie macie i jestescie razem jakis czas.Takze skoro byliscie w stanie zalozyc firme,dogadac sie i zgrac zawodowo to dlaczego mielibyscie sie nie dogadac i prywatnie..Jesli Ci czegos w zwiazku brakuje to po prostu to powiedz mezowi,ale na spokojnie i bez oskarzen.Powiedz mu ze masz pewne oczekiwania czy potrzeby ktorych do konca nie spelnia czy nie zauwaza.Ale powtarzam ze na spokojnie.Spytaj meza jak on to widzi i czy z jego strony wszystko jest ok i czy nic mu nie brakuje.A jesli chodzi o firme to tak jak pisalam wczesniej,jesli jestescie doroslymi ludzmi i umiecie ze soba wspolpracowac to mysle ze udaloby sie ja utrzymac.Tylko najpierw musicie ustalic konkretne warunki i sie ich trzymac.