Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaszts

JAK MAM UROSNAC?

Polecane posty

Gość załamanaszts

mam 155 wzrostu za 2 miesiace 14 lat..:< jestem strasznie niska, ciagle słysze te złosliwe uwagi na temat jaka to ja mała jestem:| Wszyscy wokół maja powyzej 160 :< a ja o:< czuje sie jak pierwszaczek:< Co mozna zrobic zeby urosnac? Chyba juz nie urosne zreszta, mam okres, nie urosłam chyba nic od roku no moze centymetr.. wszyscy mówia urosniec masz czas, ta jasne:

Gość załamanaszts
:(

Gość mad777
ja mam 18 i mam 155cm;p małe jest piękne a duże się nie mieści;p ^^ w gimnazjum ludzie są niedojrzali i komentują wzrost. jak pójdziesz do LO to nie będzie problemu. wzrost to będzie najmniejsze zmartwienie:)

Gość ojejejej...
masz czas do 19-go roku życia. Być moze "odziedziczyłaś" wzrost po kórymś z rodziców, dziadków. jesli chodzi o ćwiczenia, to podobno podciąganie sie na drabince, chodzenie po górach powoduje , ze cos tam przybywa. Córka sasiadów tez jest niska, miała przyjmować hormon wzrostu, ale z jakichś powodówe zrezygnowali. No i jest niską sliczną dziewczyną. Ten problem jest gorszy dla chłopców. Ja tez byłam malutka w podstawówce, zaczęłam rosnąć w LO.

Gość kurkaszanel
urośniesz jeszcze. w liceum w pierwszej klasie(15 lat, stary system) miałam 167,5cm, a teraz mam 172. nie panikuj, jeszcze się wyciągniesz.

Gość upupupóewupupu
up iuppupu

Gość kamiee
masz jeszcze szanse urosnąć. W wieku 14 lat miałam 158 a teraz mam 170 i jest ok