Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expert ze sredniej półki

MAM DROGERIĘ Z KOSMETYKAMI

Polecane posty

Gość expert ze sredniej półki

SŁUZE PORADA DOT KOSMETYKÓW SREDNIEJ PÓŁKI:)

Gość expertka
upup

Gość aaaavvvbbbbccc
jaki szampon najlepszy na naprawde tluste wlosy?

Gość expertkaaaaaaaaa
joanna apteczka babuni szampon z drozdzy piwnych,rewelacja

Gość expertkaaaaaaaaa
uuuuu

Gość jakies bzdury
joanna apteczka babuni szampon z drozdzy piwnych,rewelacja moim zdaniem ten szampon to wcalenie nie rewelacja tylko o taki zwyczajny szampon i z bardzo przetłuszczającymi włosami nie da sobie rady :o

Gość sexxxx
a ja lubie własnie ten szampon,wiec jesli myk=jesz włosy raz na tydzien nie dziw sie ze masz tłuste brudasie

Gość skołowana mysys
expert ze sredniej półki mój problem ma chyba podłoże zdrowotne więc tak czy inaczej będę chyba musiała wybrać się z tym do dermataloga... Otóż - moje włosy już kila godzin po umyciu nieprzyjemnie pachną:O a właściwie to nie włosy - a skóra głowy. Łupież mam lekki, bardziej niepokoi mnie tłusta skóra (kiedy podrapię się po głowie mam pod paznokciami jakby taki tłusty łupież), ale problem nie polega ani na łupieżu ani na przetłuszczaniu się włosów, a na tym smrodzie:O męczy mnie to, bo sama to czuję więc osoby w pobliżu też na pewno... czy to może być łojotok?

Gość EXPERTka ze sredniej półki
radze wizyte u dermatologa,ale w miedzyczasie pewno nie zaszkodzi kuracja polegajaca na wcieraniu płynu z czarnej rzepy we włosy kilka razy w tygodniu...Tyle ze czarna rzepa zapach ma tez taki sobie..

Gość izuniakropeczka
a ja zas mam barrrdzo suche wlosy na koncach.... wcieram rozne jedwabie serum, podcinam co jakis czas ale po miesiacu konce sa na nowo suche... niestety uzywam zelow dowlosow gdyz mam krecone, inaczej mialam siano... co poradzisz...

Gość EXPERTKA ZE SREDNIEJ PÓŁKI
SA DOTEPNE MASKI MOCNO NAWILZAJĄCE DO WŁOSÓW NP MASKA Z JEDWAbien i keratyna firmy venita,kompres miodowy apteczki babuni,albo serum tezje samej serii.Gliss kur ma również zółtą serie własnie do tego typu włosów.W skład serii wchodzi szampon odzywka i maska.