Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuniec

Tipsy żelowe

Polecane posty

Gość patuniec

Witam! Od jakiegoś już czasu sama wykonuję sobie tipsy. Problem w tym, że już po kilku dniach od nałożenia żel odpada od płytki paznokcia. jest strasznie podatny na zdzieranie go płatami, zwyczajnie odpryskuje i w powierzchni tipsa robią się ubytki. Myślałam, ze chodzi może o czas utwardzania go w lampie, ale trzymam dość długo, kupiłam także inny żel, ale i to na nic się nie zdało. Czy któraś z Was drogie kobietki może mnie oświecić i uświadomić co robię nie tak? Pozdrawiam serdecznie ;)

Gość po pierwsze to zaraz zlecą
się te które są po kursach i Cie zwyzywają że robisz paznokcie a nie potrafisz. Jaki masz żel? jeśli kupiłaś z tych tańszych to się nie dziw albo masz za słabą lampe?

Gość KatiKati22
Jakby ktoś miał pytanie odnośnie przedłużania paznokci i metodą akrylową i żelową służę radą. Moje gg 1285996

Gość patuniec
Dziękuję za odpowiedzi. Lampa ma 4x9 W (timer 120 lub 180 sekund). A żele testuję już drugie (najpierw neonail, a teraz naildesign) i cały czas to samo :( Nie wiem w czym rzecz

Gość w braku umiejętności

Gość KKKKKKKKKKK
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym