Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiak1701

KUPIĘ DEMTRIOS 896 34/36

Polecane posty

Gość Gosiak1701

Kupię suknię Demetrios 896 rozmiar 34/36, może mieć zniszczony dół.Proszę o kontakt.Inne suknie mnie nie intersują

Gość kasia2020
Gość printooo
o matko jaka beza

Gość Gosiak1701
Dzięki za linki :) Szukam tej sukni nie koniecznie w stanie idealnym,chodzi o dół,bo i tak muszę ją skrócić gdyż jestem niziutka.Ceny na allegro są wysokie,chciałabym ją kupić za 1500 max. Pozdrawiam

Gość printoo
niziutka i jeszcze taka sukna? dziewczyno bedziesz wygladala jak napompowana

Gość Gosiak1701
Wiem o tym,wiele osób już mi odradzało tego typu suknię,ale ja już jako mała dziewczynka o takiej marzyłam i taką właśnie chcę :) poza tym obcasy też zrobią swoje :) Marzenia trzeba spełniać ;)

Gość bzykbzykbzyk
Bez przesady, jak na suknię w stylu "mała księżniczka" to ten model akurat jest bardzo ładny i zauważcie, że wszystkie dziewczyny z linków mają ładnie podkreślony biust i talię.

Gość printoo
nie no jasne ze trzeba spelniac:-) tylko wiesz. moze czasami jednak wziac cos innego niz sie wymarzylo a bedzie sie duzo lepiej i korzystniej wygladalo. niz w sukni na sile bo to ta wymarzona:-) chce tlyko dobrze doradzic

Gość jjyjryir
to fakt że wszystkie te dziewczyny w tych sukniach wyglądaja b.dobrze podkreślone talia i biust ladnie to wygląda :) autorko najważniejsze to zmierz tą suknie w salonie bo ja mierzyłam i przy wzroście 165 wyglądałam na 150 mimo że miałam szpilki akurat na sobie 11 cm :( ale suknia super :)