Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarolinka

Czy ból podbrzusza w środku cyklu oznacza....

Polecane posty

Gość kaarolinka

No włąśnie czy oznacza jajeczkowanie czy to ze ono sie zbliza. Zaraz wytłumacze skad moje pytanie. Otóż stosuje testy owulacyjne, w zwiazu z długościa cyklu zaczełąm dwa dni temu, te drugie kreski pojawialy sie ale byly jasniejsze niz kreska kontrolna, wg informacji jakie sa zamieszczone na ulotce oznacza to ze test jest negatywny. Dzis tej drugiej kreski juz prawie nie bylo. Natomiast dopoludnia bolal mnie brzuch jak przy okresie oraz piersi. Dotychczas myslalam ze jest to bol towarzyszacy jajeczkowaniu, teraz juz niestety nie jestem pewna, poniewaz z testów wychodzi ze takowego narazie nie mam. Czy ktos jest mi w stanie wyjasnic co moze powodowac owy bol?. Czy moze sie okazac ze test klamie a ja wlasnie teraz mam jajeczkowanie ?

Gość ellloooo
miałam taką samą sytację korzystając z testów po 2,50 z allegro:o kupiłam w aptece,porządne,czułe testy i jest zupełnie inaczej.Tylko,że jeden taki kosztuje prawie 10zł.

Gość kaarolinka
a jezeli moge zapytac to dlaczego??

Gość kaarolinka
Ja testy kupilam w aptece. zaplacilam prawie 50 zł za 5 szt w opakowaniu

Gość kaarolinka
ale jesli dobrze rozumuje to objawy ktore rano mialam sa objawami jajeczkowania?? a czy współzycie w dniu dzisiejszym nie bedzie juz za póżno.

Gość ellloooo
no właśnie ja też:) a obserwujesz swój cykl poza tymi testami?mierzysz temp,barasz szyjkę ,śluz? bo ja tak,a testy to tak na dokładkę raczej traktuję

Gość ellloooo
na zapłodnienie masz szansę do ok 36godz po owulacji.Czyli jak rano masz skok temp,dodatni test to teraz masz najwieksze szanse

Bol brzucha to raczej świadczy o pęknięciu i uwolnieniu kom, więc do dzieła !!!! ;)

Gość kaarolinka
temperatury nie mierzę , za to obserwuje sluz, i wskazywałby na jajeczkowanie. A na czym polega badanie szyjki??

Gość kaarolinka
heh mąż już wykorzystany :)

Gość ellloooo
a może skoro zaczęłaś dwa dni temu i była słaba kreska a teraz całkiem zniknęła,to owulacja była np 3 dni temu i wtdy wyraźna krecha???przydałoby sie mierzenie temp. skoro już zdecydowałaś sie na obserwacje:)

Gość kaarolinka
raczej mało prawdopodobne by owu byla 3 dni temu, poniewaz w zasadzie nie mialam śłuzu, tylko śladowe ilości natomiast od wczoraj jest obfity.

Wiesz co , my i tak Tobie nie pomożemy bo kazdy organizm jest innym, a Ty czytajc nasze "wypociny" tylko się mozesz najecać. Wg mnie jest tak, wg Niej inaczej itp. Jak chcesz mieć dziecko to przestań o tym myślec tylko wykorzystaj meza jeszcze raz a potem następny i czepr z tego przyjemność ;)

Gość kaarolinka
wiesz moze faktycznie masz racje :) nic mi nie da to ze ktos napisze ze tes klamal, albo ze nie klamal, tyle ze bede siedziec i myslec zamiast robic to od czego biorą sie dzieci :)