Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUDZISSSSKA

chce stracić cnotę... z wibratorem

Polecane posty

Gość LUDZISSSSKA

ludzie myslicie że da się to zrobić bez bólu? ;-) CZekałam i czekałam na tego odpowiedniego, ale się nie pojawił a ja mam dość chodzenia po ginekologach, którzy nie chcą mnie zbadać i zrobić cytologii, bo skoro jestem dziewicą to nie trzeba! Kurwa jak umrę na raka to wtedy mnie zbadają tak? Dlatego proszę was, a może znajdzie się dziewczyna, która ma podobnie i porozmawia ze mną, bo ja już jestem całkiem skołowana.

Gość ktossssssf
Nie odbieraj ludzia tej przyjemnosci ! Napewno ktos sie znajdzie kto z mila ochota Cie rozdziewiczy

Gość jak nie masz wyboru
to zrób to co musisz:) w końcu zdrowie jest najważniejsze:D

Gość LUDZISSSSKA
o rany ludzie w ogóle z Wami nie można pogadać poważnie :-O mam dużo więcej niż 20 lat... 27 ;-)

Gość Każda potwora
znajdzie swego amatora

Gość gugulinka
ja zrobiłam podobnie, nawet zbytnio nie bolało, i zupełnie nie uważam, że zrobiłam coś złego...

Gość LUDZISSSSKA
Ja wcale nie uważam, ze to coś złego! Ja chcę miec po prostu prawo do badania ginekolog.! I wcale nie uważam, ze zrobienie tego ze sobą jest gorsze niż puszczanie się na lewo i prawo z jakimis łachudrami po to, by mieć wyrzuty sumienia i obrzydzenie do siebie! Możesz mi mniej więcej opowiedziec jak i czym to zrobiłaś, czy nie bardzo chcesz? ;-) A amatora nie szukam bom i nie potwora, ale się szanuję i lezę do łóżka pierwszemu lepszemu!

Gość LUDZISSSSKA
nie lezę miało być :-D

Gość gugulinka
zrobiłam to głównie, żeby bardziej cieszyć się z pierwszego razu z moim facetem, żeby nie było krwi, bóli itp. I tak dokładnie było, skupiliśmy się na przyjemnościach a nie na stresie i bólu :) a też małolatą nie jestem! wibratorem oczywiście, codziennie po kilka minut przez jakieś 3-4 dni :) i spoko, po kłopocie, żadnych przeszkód w pochwie ;)

No jak masz 27 lat i jeszcze nie spotkałaś nikogo z kim warto byłoby to zrobić. To strasznie mi Ciebie żal. Jak już to z kimś zrobisz to będzie Ci dopiero gułupio, że tyle czasu zmarnowałaś. I to w najlepszym wieku na te sprawy.

Gość gerarrd
ale trzeba byc pierrdolnietym zeby wibratorem blone niszczyc

Gość czemu gerrard
co w tym 'pierdolnietego'? Ja tez swoja blonke przebiłam podczas masturbacji palcem w wieku jakimś może 13-14 lat.. i co, miałam sie nie masturbować do 20stki, bo wtedy straciłam cnotę? czy moze w wieku 13 lat ofiarować komuś tą jakże cenną błonkę? :O

Gość LUDZISSSSKA
Mens i inni cierpiący z powodu mojego dziewictwa naprawdę nie musicie mnie tak żałować, to nie tak, że nikt mnie nie chciał to był mój wybór... i wcale tego nie żałuję! Myślisz że jedynym moim marzeniem jest żeby jakis brudny kutas wkładał mi do pochwy swojego ptaka?! Otóż mylisz się! Nigdy o tym nie marzyłam i nie marzę, jak pokocham i będzie się nadawał do kochania to będzie i seks! Narazie o tym nie marzę i wcale nie uważam, że coś mnie ominęło w życiu... no tak, ale jak się w życiu mysli TYLKO o seksie to rzeczywiście mam przesrane! DObrze, ze ja z tych normalnych :-D

Gość westmidlands
jak chcesz to zrob to wibratorem ja stracilam cnote z bananem ale w gumce to robilismy:)akurat nie mialam wibratora ani jakiegos zywego ktorego chociaz bym lubila.mialam 22 lata i juz nie moglam wytrzymac bez sexu :) a moje pozniejsze zycie seksualne na tym nei ucierpialo wrecz przeciwinie:)

A rób sobie co tam chcesz. Tylko jak tak bardzo zależy Ci na zdrowiu, to pamiętaj że sex też ma na nie wpływ i to bardzo duży. A z tonu Twoich wypowiedzi wnioskuję, że już masz z tym problem.

Gość LUDZISSSSKA
ie mam problemów z seksem :-P :-D Problem jest z normalnymi facetami. No chyba, że ktoś akurat lubi faceta tylko do seksu to ok, ja się nie wtrącam

Gość LUDZISSSSKA
o i sorry mens ale nie mam zamiaru sypiać z kimkolwiek tylko dlatego, że powiedziałes mi, ze seks wpływa na zdrowie. Nie osłabiaj mnie :-D nie brakuje mi faceta do seksu, a swoją drogą oczywiście wszyscy wiemy że księża i zakonnice nie dożywają 30 lat!

Jak nie ma sexu to nie ma z nim problemu, bo problemem jest właśnie to, że nie ma sexu. Innym problemem są takie właśnie - przepraszam że się tak wyrażę - "niedostukane" żmije, które plują jadem na wszystko dookoła. Do takich to normalny facet nawet się nie zbliża, no chyba że z kijem jak do żmiji. A sex ma wpływ na zdrowie psyhiczne, więc przykład z księżmi i zakonnicami jest wprost rozbrajający. Zresztą wszyscy wiedzą jak to funkcjonuje... dlatego mają się całkiem dobrze.

Gość LUDZISSSSKA
:-D gdzie oplułam Cię jadem? :-D

Gość a ja bym wolał stracić
cnotę z Dwudziechą :P

Gość jakajaka
a ja mam 21 lat i tez jestem dziewica z byle jakim łachudrą nie chce stracic;)

Gość wybierz przyzwoitego
przystojnego ogórka z dobrego sklepu :D (just a joke :P)

Gość Pepsi_eudezet
dzizas... z całym szacunkiem, ale to troche przykre... znak czasów... dziewczyno zastanów się jeszcze, stracić cnotę z wibratorem brzmi tragicznie... Gdzie Ty się chowałaś, że do 27 lat nikogo nie poznałaś z kim chciałabyć iść do łóżka. Są trzy wyjścia: a) masz ponad normę wygórowane wymagania b) jesteś obrzydliwie brzydka c) to prowokacja

Gość słowiczeksoli
To na pewno nie prowokacja. Ja mam tak samo a mam 29lat. Miłość swojego zycia poznałam bardzo młodo, byliśmy razem kilka lat,ale nie myśleliśmy o seksie a o byciu ze sobą (toż to szok w dzisiejszym świecie, nie?), ale on zginąl a potem w 2 letnim związku z innym próbowałam się przełąmać, ale bez uczucia nijak nie dało rady. Śmieszy mnie gadanie ludzi, ze muszą być strasznie brzydcy bo są sami, czy do was nie dochodzi, że czasami zdarza się człowiek, który się szanuje i nie umie lecieć do łóżka z byle kim, byle jak i byle gdzie! BOże co za czasy nastały!

Gość słowiczeksoli
ja zaznałam seksu oralnego i wcale nie uważam że jest tak cudowny jak to innio gadają, z normalnym pewnie też tak jest. Po prostu seks jest przereklamowany! DLa mnie to żadna przyjemność, znam inne, lepsze :-) no ale jak ktoś jest małointeligentny to i najprymitywniejsze formy relaksu są dla niego boskie. Żegnam towarzystwo