Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubusia2211

strach przed minetką

Polecane posty

Gość bubusia2211

chyba ze mną jest coś nie tak, jestem z facetem prawie rok, współżyjemy już kilka miesięcy, a ja wciąż bronię się przed minetką i zupełnie nie umiem podać racjonalnych powodów dlaczego? zawsze się denerwuję że może tam źle pachnę czy coś w tym stylu. Chociaż były już nawet próby minety zaraz po kąpieli... ale jednak znów powiedziałam nie. Czy któraś z Was miała podobnie i powie mi, jak pokonać ten durny lęk????

Gość Wandzia-37 lat
nic sie nie bój

Gość bubusia2211
a czy faceci naprawdę nie zwracają uwagi na zapachy??? szkoda mi tego mojego faceta, bo biedak tyle razy próbował a ja wciąż się broniłam, tłumacząc się, że nie, bo NIE!!!! jak się przełamać????

Gość klawisz enter
Na mezczyzn zapach dziala podniecajaco

Gość jasne ze
tez mialam problem, do tej pory mam, ale niekiedy pozwole zrobic sobie minetke, bo go to podnieca, a niech se pouzywa mezczyzna moj kochany, a co! ;) ale zawsze ma pretensje ze sie za dokladnie myje i nie czuje mego zapachu, a ja inaczej bym nie potrafila mu sie oddac :)

Gość jesli jetescie juz prawie
rok razem to nie powinnas martwic sie ze mu sie zapach nie spodoba, Twoje feromony i inne wydzieliny to on juz dawno poczul i mu sie podobaja :D a moze boisz sie jak zareaguje na wyglad? wiesz, jedni wola calkiem wygolone, drudzy mowia ze to smiesznie wyglada...

Gość jesli jetescie juz prawie
no tak, wybacz ale przeoczylam ze wspolzyjecie :D

Gość 30-latek z Marek
facet zwraca uwagę na zapachy i to bardzo, dlatego piczka musi być czysta. Jeśli ją umyłaś to nie masz powodu do zmartwień

Gość jasne ze
to zalezy od faceta, moj woli taka umyta poprzedniego dnia ;P

Gość Czerstwy Czesiek
Nie rozumię czemu kobiety mają takie opory. Ja często po palcóweczce palcy nie myję, a jak wracam od dziewczyny, to sobie je wącham. Mmm...