Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupelnie niezdecydowana

gdzie najlepiej ślub wr wrocławiu????????

Polecane posty

Gość zupelnie niezdecydowana

jak w temacie, zupelnie nie mam pomysłu

ja wybralam kosciol na kolistej. ze wzgledu na to ze jest uystuowany w parku wiec jak sie wychodzi po mszy to nie na ulice tylko jestes w parku jest zielono i fajnie. a wogole to czemu sobie wybierasz?a ten do ktorego przynalezysz?

Gość przeklejam z wrocławskiego
forum... "Zależy, na czym najbardziej Ci zależy w kwestii "wyglądu" kościoła - jeśli chcesz, by był to kościół piękny i okazały, to polecam Uniwersytecki (niestety, odszedł ostatnmio stamtąd świetny organista...). Jeśli chcesz, by kościół byl przede wszystkim jasny i przestrzenny - świetnie sprawdzi się kościół garnizonowy. Przyjazna atmosfera to Dominikanie (św. Wojciech) i Redemptoryści na Wittigowie. Jeśli zalezy Cio na kościele pełnym światła, spodoba Ci się kościół pw. Bożego Ciała naprzeciw opery. Maleńkie i kameralne kościoły nie zadeptywane przez turystów to z kolei św. Idzi (niestety z drogim, bo "katedralnym" cenikiem) i św. Marcin (duszpasterstwo środowisk twórczych - świetny, młody i na poziomie ksiądz). Oba te kościółki są na Ostrowiu Tumskim. Katedra jest wielka, okazała i niestety - bardzo ciemna, plus z dość wygórowanym "cennikiem". Zdjęcia wychodzą w niej nieciekawie, księża odstukują śluby jeden za drugim, a Młodych zaczepiają rumuńskie dzieci domagające się pieniążków... Nie piszę nic wlaściwie o księżach jako takich, bo mnie ślubu udzielał zaprzyjaźniony. Sprawę duchowej strony małżeństwa miałam zatem potraktowaną indywidualnie i osobiście.

nam tez bedzie udzielam zaprzyjazniony ksiadz ktory obiecal nam to 4 lata temu :-) i niezle mial zdizwienie jak zadzwonilismy do niego po tych 4 latach czy jest taka mozliwosc:-) odpowiada mi to bo o ksiezach obcych hm no mam rozne z danie. tu wiem ze bede slubowala przed porzadnym i dobrym czlowiekiem:-)