Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko podenrwowana

Niewiem co myśleć...

Polecane posty

Gość Lekko podenrwowana

Witam wszystkich mam taki problem ze współżyje ze swoim chłopakiem juz prawie rok. W poprzednim miesiącu uprawialismy kilka razy sex ale zawsze z prezerwatywa i nie boję się o to że coś mogło przeciec. Ale czasami on mi włoży penisa na chwile bez prezerwatywy ale nigdy się nie spuszcza we mnie tylko przynajmniej kilka minut później jak dokończe w inny spósób teraz mi sie okres spóźnia 2 dzien zazwyczaj mam regularny okres raz miałam tak że nie miałam prawie cały miesiąc okresu ale dostałam. Dodam że ćwiczyłam trochę jakis tydzien mięsnie brzucha robiłam brzuszki i troche się stresowałam z powodu rodzinnych tak przed swietami. Powiedzcie mi czy mam się czym martwić bo sex w ten sposob uprawialismy juz wiele razy ze na chwile włożył ale nic się nie działo ale teraz niewiem sama co mam myśleć. Objawy okresu czyli lekkie klucie na jajnikach mialam jakis tydzien temu(zawsze tak odczuwam jak nadchodzi) prosze o rade

Moja kolezanka uprawiala stosunek przerywany. Chlopak (a juz maz :P) nigdy nie sposcil jej sie w sroku. Ich synek ma juz 3 latka ;)

Gość Lekko podenrwowana
Ale wyciagał przed samym wytryskiem czy tylko wlozyl na chwile? Bo to chyba tez ma znaczenie bo udowodniono ze w tym plynie nie ma plemnikow a jak sa to uposledzone i nie zdolne do zaplodnienia dopiero przed samym wytryskiem moga sie pojawic 1 plemniki a jej maz mogl nawet nie poczuc jak przed samym wytryskiem cos juz mu polecialo

Plemniki to plemniki. W wydzielinie ktora gromadzi sie w penisie sa plemniczki tyle ze jest ich mniej i sa \"zmulone\". Ta wydzielina pojawia sie nie tylko tuz przed wytryskiem ale juz w trakcie stosunku. Zrob test wtedy bedziesz miala pewnosc.

Gość sdasdadsa
Ja też wierzyłam....robił to dużo wcześniej. Mamy już jedno dziecko, drugie w drodze...zrób lepiej test

Gość Lekko podenrwowana
Ale mnie to dziwi że miałam normalne objawy że okres idzie wy tez tak miałyście ze czułyście że okres idzie ale nie przyszedl :(

Gość Lekko podenrwowana
Dodam że czytalam ze cwiczenia i stres może spowodowac opuznienie okresu tym bardziej ze czasem sie zdazylo ze sie spoznil 2-3 dni a raz tak mialam ze prawie miesiac nie mialam az sie pojawil dokladnie jakies 3 tygodnie. Co sądzicie o tym ze to wlasnie przez stres i te cwiczenia mozliwe jeszcze przez to ze nieciepie zimy i mi strasznie zimno i to dlatego? Dodam ze nie mam zadnych innych objaw

Nie wydaje mi sie zeby cwiczenia mialy wplyw na okres. Stres i owszem. A jesli juz nieraz okrez Ci sie spoznial to raczej powinno byc wszystko ok. zrob test - to napewno Cie uspokoi. Na przyszlosc stosuj zabezpieczenia - zaoszczedzisz sobie nerwowki :P

Gość Lekko podenrwowana
Jeszcze chwile poczekam dziś sprawdziałam śluz i praktycznie go nie mam nawet gdy chlopak staral sie mnie podniecac nie bylo go zbyt wiele bylo sucho jak na pustyni ewentualnie mozna bylo wyczuc troche lepkich resztek i wlasnie brak sluzu wskazuje na dni niepolodne .Wiec brak sluzu wskazuje ze okres nadchodzi. OKRESIE PRZYBWAJ !!! PROSZE :(

Gość bułka zmmarmelada
nie prosciej isc do apteki i kupic test?

Gość babeczka80
witam!!moj problem z miesiączka zaczał sie od wrzesnia ..wczesniej było w miare ok,ale od sierpnia biore tabsy eutyrox 50 bo mam hashimoto..i tak co miesiąc to z wiekszym bolem przechodze miesiaczke a w grudniu dostalam o 4 dni za wczesnie i myslalm ze wykituje z bólu..postanowilam isc go gina ,lecz u nas w przychodni niestety jeszcze wolne mają wiec poszłam prywatnie w zeszłą srode...po badaniu i usg lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok ..i przepisal mi orgamentril ...mam brac od 19 stycz...poniewaz w jego gabinecie zaczelam plamic i stwierdzil ze to początek miesiaczki...to juz o 7 dni za wczesnie...no i ok...nastepnego dnia wogóle przestalo mi leciec w piątek mialam dosłownie 5 kropli za cały dzien ...a dzis jak narazie znowu mi nie leci ...i juz nie wiem co mam robic przeciez tych tabletek chyba nie moge wziąść jak mi wyliczyl .... prosze o rade ..moze któras z was tez tak miala lub ma?? dziekuje!!