Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejąca wodę

odkryłam sekret ludzi piszących na kafe !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lejąca wodę

Patrzę na normalnych ludzi dookoła, co robią, czym się zajmują całymi dniami, itp. a potem wchodzę na kafę, a tu ciągle tylko o jednym: seks, seks, seks, dziewica, oral, prawiczki.... Tymczasem rzesza ludzi za oknem żyje zupełnie innymi rzeczami... tak się zastanawiałam skąd ten fenomen? I już wiem. Kto obsesyjnie będzie myślał i mówił o seksie? Tak jakby w życiu nie istniały żadne inne sprawy, jakby tylko żyło się, żeby uprawiać seks? Tylko sfrustrowani jego brakiem... tak, tu piszą sami wyposzczeni, bo innego wytłumaczenia nie ma. Same prawiczki onanizujące się całymi dniami przed komputerem po ciuchu, żeby mama nie usłyszała. No to taka dygresja.

Gość Luśka z W...
Kafeteria to dość specyficzne miejsce, fakt Ale nie bierz wszystkiego tak dosłownie, tzn. nie postrzegaj świata tylko poprzez to, co tutaj czytasz. Poza tym, ludzie nie zawsze myślą to, o czym tutaj piszą

Gość Luśka z W...
około 19

Gość też tak mam a raczej mialam
a poza tym jeszcze robią koszmarne błędy ortograficzne, więc w większoąci piszą tu ludzie po zawodówkach, albo jakieś nieuki co sobie mature kupiły, ale to swoją drogą...

Gość z dystansem do siebie
ale czemu wy dziewczyny tak o sobie piszecie??? przykro mi, ze was to dotyczy:( moje bmi 26:P

\"Same prawiczki onanizujące się całymi dniami przed komputerem po ciuchu, żeby mama nie usłyszała\" hahaha :D Autorka ma poczucie humoru nie ma co :) Na cafe wchodza malolaty +/-16 to o czym maja pisac o glodzie na swiecie czy konflikcie w Groznym ? :o

Gość babcia terenia
ja ci dam staruchów 😠

I już wiem. Kto obsesyjnie będzie myślał i mówił o seksie? Tak jakby w życiu nie istniały żadne inne sprawy, jakby tylko żyło się, żeby uprawiać seks? Tylko sfrustrowani jego brakiem... tak, tu piszą sami wyposzczeni, bo innego wytłumaczenia nie ma to jest dział uczuciowy :) wiec co powiesz na temat erotycznego ? :P podejrzewam ze wszystkich chcesz umiescic w jednym worku,tylko nie wiem po co ?

Gość wieczne problemy
to po co czytasz takie topiki? głodnego ciągnie do piekarni :)