Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola_menelka

pare miesiecy temu przespalam sie z facetem na 1 randce. dzis jest on moim ...

Polecane posty

Gość wesola_menelka

narzeczonym:)) Pisalam tu pare miesiecy temu i niezle mnie zjechaliscie twierdzac, ze on pobawi sie mna i rzuci. Ale sie myliliscie. Nasza znajomosc sie rozwinela, szybko poznalam jego rodzine a w swieta mi sie oswiadczyl. Jestem mega mega szczesliwa i ciesze sie, ze tak ulozylo sie moje zycie.

Gość lostka
Sorry, ale czego to niby dowodzi? Ze warto rozkladac nogi przed nieznajomym?:O

Gość zamyslona85
gratuluje : ) niech Ci sie wiedzie : )

Gość pewien głos rozsądku
czyli recepta na narzeczeństwo = na pierwszej randce się bzyknąć ?

Gość lostka
czyli recepta na narzeczeństwo = na pierwszej randce się bzyknąć ? Trzeba podac tego linka dziewczynom na watkach typu "jestem samotna, nikt mnie nie chce":D Kobiety nie moga znalezc tego jedynego, a tu wystarczy sie rozlozyc na I randce i za pare miesiecy pierscionek gwarantowany:D

Gość hakunamamatata
i masz na imię Adrianna:)

Gość wesola_menelka
Mysle, ze dowodzi tego, ze w zyciu warto byc spontanicznym i dzialac wedlug swoich potrzeb a nie "bo ludzie tak mowia". Ja tamtego wieczoru mialam okazje na sex a okazalo sie, ze to bedzie moja milosc.:))

Gość lostka
W zyciu warto przede wszystkim postepowac w zgodzie z soba, aby moc spojrzec zawsze w lustro i nie czuc obrzydzenia do siebie:D

Autorko gratuluje :) aha a tak przy okazji dla niektorych to nawet dziewica jest dziwka ;)

Gość hakunamamatata
gratuluje, gdzie jestes autorko?

Gość pralinka22
Jak to gdzie? Wlasnie spelnilo sie jej jedyne marzenie i cel zycia: facet sie oswiadczyl, musi to rozglosic po wsi:)

Gość a co to mydełko
czy jak ze nie mozna na pierwszej randce? Kto by sie tym przejmował a zycie lubi zaskakiwac, powodzenia trzymam kciuki :D

Gość wesola_menelka
Jestem w domu. Dziekuje za gratulacje a glupimi komentarzami sie nie przejmuje:)) Marzenie o milosci owszem spelnilo mi sie, zas cel zycia nie, bo ten akurat jest inny i dotyczny on sfery zawodowej. No ale milo spelniac sie zawodowo z ukochanym przy boku.

byle tak trwało wiecznie....carpe diem!

Gość to prawda prawiczku
zobacz twoi starzy się kochali i jakie im chore dziecko wyszło

Gość o ja pikole
" zobacz twoi starzy się kochali i jakie im chore dziecko wyszło" Jaki tekst buhahahahaha :D:D:D:D:D:D Bardzo trafna uwaga :classic_cool:

wesola_menelka ---->>> Widocznie trafiłaś na odpowiedniego chłopaka. Moja koleżanka też poszła do łóżka z facetem na pierwszej randce. Później spotykali się ze sobą, ona się bardzo zaangażowała. Okazało się jednak, że chłopak nie traktował jej poważnie i był z nią tylko dla sportu... Bardzo później cierpiała jak się rozstawali.

Gość Ciekawa

Op.

Gość Gość
Dnia 10.01.2009 o 01:04, Zwodniczy Aniołek napisał:

wesola_menelka ---->>> Widocznie trafiłaś na odpowiedniego chłopaka. Moja koleżanka też poszła do łóżka z facetem na pierwszej randce. Później spotykali się ze sobą, ona się bardzo zaangażowała. Okazało się jednak, że chłopak nie traktował jej poważnie i był z nią tylko dla sportu... Bardzo później cierpiała jak się rozstawali.

Bo tak jest w wieelu przypadkach gdy kobieta na pierwszej randce nogi rozłoży, zwykle nie jest szanowana przez faceta (nawet podświadomie), jednak autorka jest jednym z wyjątków, jej facet pewnie od razu się zakochał, wzielo go więc nie analizował ,,czy jest łatwa czy nie", żadnych rozkmin tylko uczucie które się rozwinęlo, ale ile jest takich przypadków? Radzilabym nie ryzykować i nie iść od razu do łóżka jeśli chcecie związku (a nie samej przygody)...