Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUZANNA 1888

POLYKACIE CZY NIE???JA NIE MOGE BLE EHH

Polecane posty

Gość ZUZANNA 1888

Polykacie sperme swojego faceta,gdy robicie mu loda?Kurcze,ja sie nie moge przelamac :( Kiedys polykalam,ale przestalam,bo jak sobie uswiadomilam,ze to sa takie nieprzyjemne hmm ,,smary'',gorzkie na dodatek i (gdzies na tym forum wyczytalam),ze ma w sobie jakies resztki,grudki,to az mi sie niedobrze zrobilo ;/Jestem z moim chlopakiem 3 lata,bardzo chcialabym polykac,bo wiem ,ze jemu to przyjemnosc zrobi,a za kazdym razem,gdy wypluwam po fakcie ,to on takjakby smutnieje :( Nie wiem jak sie przelamac.Moze popijac wtedy?Dajcie mi jakis dobry sposob na to :( A wy polykacie?

Gość ZUZANNA 1888
Tylko to jest taka dziwna hmm zawiesina ? Moze nawet nie chodzi tyle o smak,co o to konsystencje.Jak mi przechodzi przez przelyk,to tak jakby sie ciaglo ,ble,takie geste.I dlatego nie moge polknac,bo az mi sie niedobrze robi :(

Gość ZUZANNA 1888
o ta mialo byc heh ;)

Gość leguminaaaaaaaa
a kisiel lubisz ? to prawie to samo hahahaha

Gość Boriana
Ja długi czas dyskretnie uzywałam chusteczki, aby się tego "kisielu" pozbyć. I kiedyś, sama nie wiem czemu, połknęłam. Cudów na podniebieniu nie było, ale za to on jaki zadowolony :-).

Gość chore wariatki
Lody to ja z moim facetem kupujemy w lodziarni a nie babramy się w tych smarkach. Miłosć, czułość,zblizenia nie są po to aby robić coś ze wstrętem tylko dlatego , że ta druga strona tak chce.Zgadzamy się na takie formy współżycia jakie sprawiają nam obojgu przyjemność i radość. A tym które myślą ,że tak trzeba i ,że robią to wszystkie pary życzę SMACZNEGO !

Gość ZUZANNA 1888
Kislu tez nie lubie.Ja wlasnie wypluwam do chusteczki,kiedys polykalam,ale jakos tak nagle przestalam.Obrzydzilo mnie to.Kurcze,chcialabym polykac,ale boje sie,ze po prostu zwymiotyje wtedy :(

Gość chore wariatki
Taka forma zaspokajania faceta to szybka metoda tirówek i panienek z agencji które pewnie muszą to robić. To nie miłość a usługa za którą się płaci ! Obrzydlistwo !

Gość Boriana
ZUZANNA 1888- u mnie było odwrotnie. Jak widac każda z nas inna. Ale jakby co to chusteczki zawsze mam.

jak tutaj czasami wejde na to forum i se tak czytam to dochodze do wniosku ze tak średnio 8/10 dziewczyn w wielku zblizonym do mojego ciągnie laski z połykiem. jak sie głebiej nad tym zastanowie to gdybym sie rozstał z moją obecną kobieta to nie mam co liczyć na to że spotkam dziewczyne której nie bede sie brzydził całować w usta :)