Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienienienie nie

Czy a moge byc w ciąży???

Polecane posty

Gość nienienienie nie

stosunek był 27 grudnia - 9.dzien cyklu (mam cykle 23-25dni). escapelle wzielam w 34. godzinie po. 4 stycznia dostalam okres - 17. dzien cyklu - to za wczesnie!!! teraz bola mnie strasznie piersi, jak przed okresem czasami i sie wkrecam ze cos jest nie tak. Czy ja moge byc w ciazy???

Gość nienienienie nie
dla uzupełnienia dodam tylko że stosunek był oralny, a escapelle przyjęjałam doodbytniczo zaraz po wieczornej defekacji.

Gość nienienienie nie
no bardzo smieszne podszywaczu

Gość nienienienie nie
Mi w cale nie jest do smiechu. Niech ktos napisze co o tym mysli? Za bardzo sie wkrecam czy naprawde jest ryzyko??

Gość i dobrze że nie jest ci
do śmiechu, bo myśli sie przed, a nie po :-0

Gość nienienienie nie
no bardzo mi pomoglas/les :/

Gość pewnie ze mozesz
oczywiscie ze mozszesz jak stosunek byl z wytryskiem w 9 dniu cyklu! to trzeba byc IDIOTKA aby tak zaszales a potem sie martwic ;/ dobrze ci tak, uwazaj nasteonym razem.

Gość nienienienie nie
bez inwektyw prosze. i nie bylo wytrysku w srodku

Gość pewnie ze mozesz
jesli jestes taka dojrzala, doroslą i odpowiedzialną osobą aby uprawiac sex, to musisz liczyc sie z tym ze mozesz zawsze zajsc w ciąze. tyle w tym temacie

Gość kojena mądra
kolejna durna dziewczyna. Takich tematów jest codziennie kilkanaście!! Moze zamiast uprawiać sex najpierw trochę poczytaj. Jak można być tak głupim? Miałaś okres więć NIE jesteś w ciąży i nie zakładaj znów za miesiąc tego tematu, bo teraz pewnie co miesiąc się bedziesz zastanawiać czy może tym razem jesteś albo nie jesteś w ciąży. Dziewczyny ogarnijcie się trochę!!!!!!!!!!!

Gość nienienienie nie
dzizas czy wy umiecie napisac posta nie obrazajac przy tym nikogo czy za duzo wymagam, wy mądre i inteligentne, rozgarniete i odpowiedzialne ? sa osoby ktore mialy okres i sa w ciazy, jak rowniez takie ktore uzywaja zabezpieczenia w trakcie seksu ale to zabezpieczenie zawodzi. i nie napisze tego za miesiac bo mi sie to co miesiac nie zdarza. nerwa mam

Gość pewnie ze mozesz
pamietaj ze to forum jest dla kobiet ktore staraja sie o dziecko, dopartuja sie u siebie objawow ciązy, liczą dni cyklu itp. wiec twoj szczeniecy post tu po prostu nie pasuje. uciekaj z tym pytaniem na forum dla gowniarzy typu antykoncepcia, plodnosc, ginekolog.

Gość kojena mądra
albo idź do lekarza. Tutaj nikt Cie nie zbada i jasnowidzem chyba też nie jest. Polecam gina i psychiatrę.

Gość nienienienie nie
dlatego tu napisalam, myslalm ze jak ktos sie tym interesuje na codzien, liczy te cykle, wie jakie sa objawy ciazy to mi pomoze. no ale poza bluzgami na swoj temat nic nie uslyszalam

Gość kojena mądra
ja Ci pomogę: abrakadarba, hokus pokus......jesteś w ciązy widzę to w kartach. Mówią, że urodzisz we wrześniu bliźniaki....nie zaraz zaraz to chyba będa trojaczki. GRATULACJE!!!!

Gość Kiniusia23
dziewczy chciałabym sie poradzic, bo już sama nie wiem co mam myslec. jestem po 2 ciążach obumałych teraz znów sie staramy o dzidzie. no i 11. stycznia mam miec okres, lae jak narazie nic na to nie wskazuje - po za tym mam podwyżzoną temperaturę 37' stopni od kilku dni, cujr ukłucia w dole brzucha raz po jednej raz po drugiej stronie... i dzis rano juz nie wytrzymałam i zrobiłam test.... no i nic nie wyszło... :( nie rozumiem... czy mogło jeszcze nic nie wyjsć dzień przed @? tak bardzo bym chciała... pragne tego malenstwa z całego serca... Aniołek 9tc, 11.12.2007 Aniołek 6 tc, 30.07.2008

Gość pewnie ze mozesz
no wlasnie, masz ewidntny post z pytaniem czy ABY NIE JEST w ciazy, wiec widzisz, tu kobiety marza o ciązy, i nikt cie tu nie bluzga, tylo dojrzale ci odpowiada.

Gość pewnie ze mozesz
kiniusia - mi 2 testy wychodzily negatywne, dopiero 3ci robiony tydzien po spozniającym się okresie wyszedl slaby pozytywny i ... mam corcie ;) nie trac nadziei!

dziewczyny mam problem!! biorę tabletki antykoncepcyjne. i w 5 dniu brania tabletek współżyłam bez żadnego innego zabezpieczenia i partner skończył we mnie..... boję się że to było za szybko, ze po 5 dniach brania tabletek nie zadziałały one jeszcze...... wiem że działają od pierwszej tabletki ale mimo wszystko się boje........ w dodatku jeszcze tydzień czasu po tym znowu współżyłam. tabletki brałam zawsze regularnie o 18, nigdy sie nie spozniałam, ale dzień po tym jak współżyłam ( tzn. wspołżyłam w pon. rano a spozniłam się z wzięiem tabletki we wtorek wieczorem) spozniłam się z wzięciem tabletki o 40min. i boję się że przez to spoznienie moge byc w ciąży bo dzień po tym incydencie miałam plamienie przez 2 dni a potem brązowawy slkuz- a przedtem tego nie miałam... czy jest to jakiś objaw ciąży? było to tydzień temu.... narazie nie czuje żadnych objawów..... śluz mam biały..... nie wiem pomóżcie, czy mogę byc w ciąży??? ;|

Gość Landrynaa
Chyba raczej nie. Przynajmniej nie powinnaś skoro tabletki bierzesz!

Gość Landrynaa
Ale musisz jak n ajszybciej iść do lekarza. MOże się mylę:D

Gość kajkaaa777
nie jestes w ciazy......

Gość jolka3
hj dziewczyny, ja mam cykle 31,32 dniowe... z mezem sie nie zabezpieczamy. ost @ mialam 7 maja a kochalismy sie 14,16,18,20.. dzis mam 21 dc i kropnie mnie swędzą piersi i kłuje czasem podbrzusze... czy to mogą juz byc oznaki ciąży?

Gość jolka3
up up

Gość jolka3
odpowie ktos miły:)?

Gość popolka
mnie piersi zaczeły bolec juz 3 tyg po zaplodnieniu oraz brzuch jak oznaka okresu. ale lepiej zrobn test bo mozesz miec te bóle jako zblizajacy sie okres

Gość jolka3
okres niby ma byc dopiero 6 czerwca.. więć nie wiem.. mam temp.37,1 a owulke mialam jakies 5 dni temu..a kochamy sie od 14stego