Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina_1987

Długaśne minetki

Polecane posty

Gość Nina_1987

patypaty patypaty@tlen.pl Hej, wiadomo, ze dziewczyny lubia minetki (przynajmniej w zasadniczej wiekszosci Ale mnie przytrafialy sie zawsze takie, ktore chcialy byc lizane konkretnie, intensywnie i szybko. To, oczywiscie tez jest fajne, ale lizanie mnie mocno jara i chetnie minetkowalbym bardzo dlugo, starajac sie stopniowac doznania, uwzgledniajac nie tylko lechtaczke, ale i cala "sasiadujaca" okolice i nie zapominajac o drugiej, calkiem apetycznej dziurce Dlatego jestem ciekawy, czy takie mineciarskie zabawy maja rzeczywiscie tak niewiele zwolenniczek. pozdr.

Gość mam rade
a jesteś lesbijką ?? :o

Gość 123456Ona
JA np nie cierpie minetki - ani długiej ani krótkiej. Po pierwsze wydaje mi sie to obrzydliwe po drugie obrzydliwe po trzecie ohydne Że ktoś lize moj sluz o roznej konsystencji i zapachu i udaje ze jest szczesliwy. Ja ni ejestem bo mysle jak ten biedak si etam męczy a dodatkowo onanizujac sie lata cale przyzwyczailam sie do mocniejszych tam pieszczot niż lizanie. Wiec albo mi nie dobrze jak ktos mi tak robi albo chce mi sie smiac

Gość czarnulka86
Nie wiecie kobietki co tracicie, nie ma to jak długa minetka, doznania są niesamowite. A skoro facet jest chętny żeby dać Ci w taki sposób przyjemność to znaczy że jego naprawdę to kręci

Ja tez lubie długaśne:) A to mój facet nalegał zeby przedłużać je w nieskonczoność więc chyba mu sie podoba. Inna sprawa że po takim odlocie dlugodystansowym jestem bardzo, bardzo wdzieczna;)

Gość Dyskretniak
JA chcę zrobić mineeetke.. ale musi być dziewczyna około w moim wieku piszcie (prawie 15-16 lat) :) i z bielska ;]