Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamill

Mam problem może ktoś mi doradzi? prosze

Polecane posty

Witam,mam nastepujacy problem, kochalismy sie z dziewczyna dzien lub dwa dni po jej okresie, nie wiem czy ma regularne czy nie, pekla mi gumka, i pewnie nie wiem jak to nazwac ten \\\"sluz\\\" przed sperma w niej zostal, nie doszlo do wytrysku bo sie zorientowalem ze pekla gumka. Pozniej brala tabletki dopochwowe jakies antybiotyki, i teraz jej sie spoznia okres juz 5 dni, miala dostac 5 stycznia. Czy jest mozliwe zeby zaszla w ciaze? Pomozcie Doradzcie! Prosze

Gość fsafsdas
Tak to mozliwe. Szybko niech lyknie postinor duo

Gość student medycyny
No niestety jestes ojcem!!!

Gość lolo f.
Ta strona ci pomoze www.hurtownie.pl/hurt_w%F3zki+dziecience.html - 26k

Gość student medycyny
Stary teraz za późno na wszystko, a ile masz lat? Jak powyzej 15 to luzz mozesz byc ojcem. Spoko szybko dziecko odchowasz i bedziesz mogl isc na studia!!

Gość mam rade
Kup jej test ciązowy dzieciaku :o

mam 22 lata , juz ponad jest miesiac czasu od tego dnia jak pekla gumka a moja kobieta nic nie czuje, nie ma zadnych objawow ani nic w tym stylu a moja juz 5 tydzien ?

Gość E.O. z W.
No to stary sorry ale wpadka...

Gość mam rade
niech twoja dziewczyna przystawi reke do monitora to ci powiemy czy jest w ciązy :o

Gość mam rade
czy to naprawde problem z zakupem testu ciazowego albo wizyta u ginekologa?

Gość mojej kolezance
okres spoznial sie 8 dni bo dostala 36 dnia cyklu i to wszystko przez stres.. za duzo sie stresujecie jak sie rozluznicie bedzie ok

Gość no ale przecież
nie rozumiem.... gdy pary mówią o stosunku sprzed 30 dni - i mają obawy że od tego dziewczyna jest w ciąży. Czy to oznacza, że większość ludzi (młodych ludzi) kocha się raz na miesiąc????? to mnie zawsze zastanawia...hmmmm

Gość raczej nie
raczej nie jest. to od leków i stresu.

Gość dzidka232
nie schizuj sie i nei s łuchaj głupich odpowiedzi..jest bardzo,bardzo watpliwe,by to była ciaza...spokojnie

Gość mojej kolezance
kobieta moze zajsc w ciaze tydzien po okresie czasem wczesniej ale to musial bys miec plemniki rambo a jak mowisz ze nawet wytrysku nie miales tylko troche tego sluzu z przyjemnosci to nie powinna byc w ciazy... teraz najwazniejsze zebys byl przy niej i zeby czula sie spokojniejsza ze jak nawet bedzie w ciazy to jej nie zostawisz... mechanizm kobiety to skomplikowane urzadzenie i czasem trzeba czasu az cos sie ruszy... wiem bo tez to studiowalem tylko mi gumka pekla 1 dnia po okresie i tez sie spoznil okres tylko ze 2 dni a w ciazy nie byla i zadnych lekow nie brala takrze spokojnie...

Gość MIŁOŚĆ NA CAŁEGO
mechanizm kobiety? ty ruchasz odkurzacz, a nie kobietę zboku!

Gość to przenosnia
imbecylu... mechanizm kobiety jako cialo i jej zachowania wywolane jakimis bodzcami...

Gość widzis...
np w tym wypadku stres wywolany strachem przed ciaza zatrzymal okres...

Gość MIŁOŚĆ NA CAŁEGO
przenośnią to cie chyba koledzy codziennie w szatni w dupę jadą matole :O

słuchaj stary: ja kiedyś kochałem sie z laską w teoretycznie płodne, za pierwszym razem było wszytsko OK ale że zaraz wzięła nas ochota na drugi numerek to ciach, szybko zalożyłem drugą gumke (a jak ją zakładałem wyrażnie czułem pod napletem sperme z poprzedniego wytrysku) no i jazda... juz miałem dochodzić ale cos mnie tknęło żeby sprawdzić czy gumka cała, wyciągam a ona w strzępach. panika jak chuj! co robić? czy na pogotowie po postinor? co zrobiliśmy? upiliśmy się tego dnia. w końcu przyszedł dzień w ktorym dziewczyna powinna dostać okres no i nic, drtugi tez nic, trzeci.. cisza. cały czas powtarzaliśmy sobie \"jutro będzie\" i tak zeszło do dwóch tygodni. w końcui ani ja ani moja dziewczyna nie mogliśmy już w nocy spać z nerwów i odważylismy sie zrobić test ciążowy. wynik ujemny! okres dostała za kilka godzin po tym fakcie. także moim zdaniem stres, zwłaszcza taki spowodowany wyczekiwaniem na ten okres może go naprawde opóźnić. pozniej kilkukrotnie miałem stresujące sytuacje w życiu i za kazdym razem na drugi dzień kupowaliśmy test i było wszytsko jasne, okres tez jakby od ręki się pojawiał.

Gość widzis...
jak juz bedziesz miec 16 lat i moze pierwsza blizsza kolezanke to zrozumiesz o czym mowie

Gość widzis...
a figo fago to kolejny dowod na to...

Gość oolololollalala
w rossmanie masz test ciazowy jak sie wstydzicie w aptece kupic;/ 10 zl to nie tak duzo zeby mic spokoj;p

spoko spoko juz jest okres teraz mamy stresujace chwile bo czekamy na 6 mln. w lotku ;) Pozdro :D

spoko spoko juz jest okres teraz mamy stresujace chwile bo czekamy na 6 mln. w lotku ;) Pozdro :D