Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ypsiolon y

To sztraszne!

Polecane posty

Gość ypsiolon y

No więc uprawiałam sex z moim chłopakiem. Nie mam jeszcze okresuw unormowanych, bo dopiero niedawno dostałam pierwszy. Robilysmy to bez zabespiecznia, bo racezej miałan dni płdone. No a teraz jestem cały czas strasznie zmęczona, nie maoge patrzec na jedzenie i w ogóle nie mam na nic siły. moge byc w ciazy?

Gość ypsiolon y
znaczy pomiło mi sie ze zdenerowoania, wydawało mi się ze mam dni nie płodne

dni płodne możesz określić tylko dzięki codziennemu badaniu śluzu czy też temperatury a nie że jest napisane że któryś tam dzień cyklu jest płodny czy też niepłodny. Racze poczytać o NPR

Gość ypsiolon y
no teraz mi to nic nie da

Gość Co za głupota
To niewiedziałas ze jak sie bedziesz kochac bez zabezpieczenia to mozesz zajsc w ciąze!!!!??? Jezeli masz niereguralne cykle to bardzo trudno okreslic kiedy miałas plodne a kiedy nie. Najpierw sie bzykasz bez zabezpieczenia a potem wielce zdziwiona i załamana ze jest w ciązy! Totalny brak odpowiedzialnosci, ile ty masz lat dziecko? Najlepiej zrób test, wtedy bedziesz wiedziała

Gość Ale idiotka z ciebie
"Robilismy to bez zabezpieczenia bo raczej miałam dbi niepłodne" Czy ty zes na głowe upadła?! Jestes taka głupia czy tylko udajesz? Sex jest dla ludzi dorosłych i odpowiedzialnych. zrób test ciązowy

Gość jojojojjjooojjj
no mój brat właśnie szykuje wesele po takim seksie w "niepłodne" i skończone w gumce... więc jeśli jesteś młoda to masz i pewnie jak ja to zwię "predyspozycje" i dużo łatwiej wpaść po 15stce niż po 25roku zycia..

Niedawno dostałaś pierwszy? To ile masz lat? Możesz być w ciązy, okres nieunormowany, cykle nieunormowane, więc szanse są duże.

Gość jak ci sie upiecze to
następnym razem zainwestuj w condomy :O a potem dzieci rodza dzieci 😠