Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamtakiepytanieeee

co sadzicie-jak wy byscie postapily na moim miejscu

Polecane posty

Gość mamtakiepytanieeee

otoz, dostalam od kolegi(na studiach) takie zaproszenie do restauracji na obiad(z osoba towarzyszaca). dal mi to w rewanzu za pomoc( inna kumpela juz mi mowila ze x na pewno ci sie jakos zrewanzuje bo on juz tak ma :-) ) dostalam to wczoraj i podziekowalam. dzis mowie to kumpeli a ona ze on pewnie sobie pomysla ze to ja go wlasnie wezme jako te osobe towarzyszaca a mi szczerze mowiac nie przeszlo to przez mysl. kurcze moze faktycznie tak pomyslal, ale z drugiej strony gdyby mu wlasnie chodzilo o ten obiad ze mna to by po prostu powiedzial ze zaprasza mnie i tyle. a tak dostalam zaproszenie w kopercie, do reki wiec na zasadzie co zrobisz, kogo zaprosisz twoja sprawa. co o tym sadzicie?

Gość nikt sie nie wypowie

Gość Oko traszki
Mi się wydaje że skoro nie zaprosił cie osobiście tylko dał ci zaproszenie w kopercie z osoba towarzyszącą to możesz zabrać kogo chcesz tym bardziej że jest to w ramach podziękowania za pomoc.chociaż sytuacja nie jest jednoznaczna.No ale jeśli chciałby cie na obiad zabrać w ramach podziękowania to mógł cię sam zaprosić

Gość mamtakiepytanieeee
no wlasnie sytuacja niejednoznaczna a ja takich nie cierpie brrrrrrrr choc teraz tak sobie mysle ze gdyby byl w moim typie to moze bym i z nim poszla tzn zasugerowala ze i tak nie mam z kim isc i poprosila go o towrzystwo. mam nadzieje ze nie odebral zle mojego zachowania. pewnie to zaproszenie sam dostal i postanowil mi je dac

Gość mamtakiepytanieeee
prosze o odpowiedzi ja wy byscie postapily na moimm miejscu

Gość osjsdjsfjjsd
chodzi ze masz sobie wybrac kogo chcesz..nie musi to byc pan X hah

Gość luk000
W jaki sposób mu pomogłaś?

Gość sasasasasax
zabierasz ze sobą kogo chcesz .

Gość mamtakiepytanieeee
tak wiem, ze teoretcznie zabieram kogo chce ale chodzi mi jak wy byscie sie zachowaly. jak pomagalam? caly czas mu pozyczam notatki, przesylam skany(nie powiem troche czasu mi zabiera skanowanie tych wykladow)

Gość luk000
Wydaje mi się, że mu się podobasz i dał ci to zaproszenie licząc, że to właśnie jego wybierzesz.

Gość mamtakiepytanieeee
kurcze tez mi taka mysl przeszla przez glowe. niestety on nie jest w moim typie .wiec zapraszajac go moglabym mu dac jakies tam nadzieje. ech jak ja nie lubbie takich sytuacji

Gość mamtakiepytanieeee
i tak pewnie pojde z kumpela oczywiscie jesli bedziemy w tym miasteczku bo na codzien mieszkam gdzie indziej. dziewczyny ale jak wy byscie postpily na moim miejscu?

Gość mamtakiepytanieeee
z 2 strony my sie bardzo malo znamy wiec on wie jedynie ze nie jestem mezatka ale nie wie czy mam partnera czy nie

Gość mamtakiepytanieeee
dziewczyny wypowiadajcie sie? jak wy byscie postapily

Gość mamtakiepytanieeee
kobietki wypowiadajcie sie :-)

Gość nikt sie nie wypowie
???

Gość 555
Może i podobasz się koledze , ale na obiad z Tobą na pewno nie chce iść , przynajmniej nie tym razem .

nie musisz go zapraszac:Dgdyby chcial z toba isc, to sam by cie zaprosil zamiast wreczac zaproszenie w kopercie dla ciebie i osoby towarzyszacej:)zapros kogo chcesz i nie przejmuj sie nim, i tak sporo mu juz pomoglas;)

Gość 555
no i po to ta osoba towarzysząca abyś nie czuła się głupio i samotnie .

Gość to nie z Nim ten obiad
Moim zdaniem tu nie ma niejasności, zgadzam się z 555: masz iść na obiad z osobą towarzyszaca i tyle. To jest właśnie to Jego odwdzięczenie się. Z towarzyszącą - żeby nie było smutno jeść samemu obiad.

Gość mamtakiepytanieeee
ok.dzieki za odpowiedzi. tez tak pomyslalam w pierwszym momencie tylko potem ta kumpela mi troche namieszala w glowie. faktycznie gdyby chcial isc ze mna to powiedzial by ze ma(lub dostal) takie zaproszenie i zaprasza mnie jako osobe towarzyszaca. a dal mi je do reki w kopercie mowiac ze to z pdziekowaniem za pmoc. ja sie zaptalam a co to jest a on ze takie zaproszenie dla mnie i po chwili dodal ze rowniez dla osoby towarzyszacej. podziekowalam i tyle :-)pewnie dostal w praccy albo gdzies wygral(sa czasami takie jakies bonusy i promocje) wiec nawet jesli chcial isc ze mna to skad ja niby mialam znac jego intencje??? i swoja droga akurat ten kolega nie w moim typie wiec wcale mi nie zalezalo z nim isc :-)

Gość uuppppppppppppp

Gość uuppppppppppppppp

Gość sytuacja jasna
za pomoc dal ci zaproszenie dla ciebie i osoby towarzyszacej zapewne nie pomyslal ze go zaprosisz, a jesli bylby w twoim stylu (no ale nie jest ;)) to by sie zdzwil ze go zaprosilas . czyli idz z kim chcesz:P

Gość uuppppppppppppppp
no nie wiem czy by sie zdziwil jest kawalerem w powaznym ieku i chyba chce sie ustatkowac z tego co wiem :-)

Gość uupppppppppppppppp

Gość uuppppppppppp