Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logest_logest_logest

nietypowy problem z pominięciem tabletki !

Polecane posty

zażywam tabletki anty od wakacji. właśnie kończe opakowanie logest (zostały mi 2 tabletki). ale mam problem, bo właśnie wzięłam tabletkę i po chwili zobaczyłam, że wzięłam z piątku a dzisiaj jest sobota... wczoraj i przedwczoraj brałam na 100% i nie mam pojęcia kiedy mogłam przegapić tabletkę! jest tez mozliwosc, ze w dniu kiedy zaczęłam blister wzielam ze złym oznaczeniem dnia. i teraz nie wiem do jakich wskazówek z ulotki sie dostosowac w przypadku pomieniecia tabletki bo nawet nie wiem czy ją pominęłam. kochałam sie wczoraj z chłopakiem i skonczył we mnie, uprawiamy sex prawie codziennie ale tylko czasami dochodzi we mnie.. czy moze mi ktos poradzic co moge teraz zrobić? :( mam nadzieje ze nie ma mozliwosci zebym mogla przez to zajsc w ciąże.. nie wiem co mam zrobic z tymi tabletkami a chlopak mi ufa w 100% ze sie zabezpieczam i teraz taki problem z tym" pominieciem" pomocy :(

postanowiłam wziąć następną tabletkę (rzekomo pomienieta) tylko nie wiem kiedy moglam ją przegapic... i wg udlotki nie zrobie juz przerwy. tylko teraz sie martwie czy moglam zajsc w ciąże i czy nic mi nie bedzie skoro wzielam tak 2 tabletki pod rzad...prosze poradzcie cos :(

napisałam ile mi zostało do końca opakowania..

Gość no hope
Tu Ci nikt nie pomoże, tylko wyśmieją ze gafe zrobiłąś, albo że dobrze Ci tak. www.wpadka.pl tam mozna się poradzić specjalisty, polecam i mam nadzieje że jednak będzie dobrze.

Gość no hope
no ale ona nie wie od jakiego dnia zaczęła! więc jak ma doliczyć?

z nerwow i teraz wzięłam 2 tabletki pod rząd niepotrzebnie!! :(

Gość no hope
to ile juz ich wzięłaś teraz 3 jednego dnia?

ale ja tego bardzo pilnuje, codziennie biore regularnie dlatego sie zdziwiłam dzisiaj widząc że z pt jakbym nie wzięła.. zaczęłam blister w źle oznaczonym dniu i stąd to zamieszanie. teraz dopiero to wiem bo znalazłam kalendarzyk z zeszłego roku, a myslałam, że go juz nie mam! teraz jest po prostu taki problem że wzięłam te 2 tabletki na wszelki wypadek ale zupelnie niepotrzebnie i nie wiem co teraz zrobić :(

dziękuje ci bardzo no hope :) dobrze, ze sa jeszcze życzliwe osoby :P

Gość no hope
ja bym i tak dla pewności się skontaktowała z kims przez tą stronę www.wpadka.pl, dla pewności. Nie ma sprawy Kochana, w końcu prawidłowa antykoncepcja to ważna rzecz :) pozdrawiam