Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Gdzie się wszyscy podziali ??

Polecane posty

ktos cie nazwal"resztkami"? ale czego? faktycznie to oburzajace:P:P powiedz pewnie z tego powodu nie bedziesz mogl zasnac w nocy?:P:P:D a w ogole to gdzie ty sie wloczysz... masz za swoje.. lazisz gdzies i cie od resztek wyzywaja... echhh:O:P

ten.... a i owszem... odoczynek... choc nie do konca... powinnam sie wziac za pisanie raportu rocznego.. ale wybitnie nie mam weny:O

No tak było się nie szwendać po jakiś topicach taka kara :D A co za raport piszesz ?? Może napisać za Ciebie ?? :D

ojj ile ja bym dala zeby go ktos za mnie napisal... echhh jeszcze porownanie z rokiem ubieglym wrr jak ja tego nie lubie:O ok ale nie bedziemy gadac o moim raporcie ... :D juz nie laz nigdzie to cie nie beda od resztek wyzywac... no chyba ze mnie tu wkurzysz:P:P

Mam nadzieje że nie będziesz bo jak już wszyscy mnie od resztek zaczną wyzywać to będę musiał forum zmienić :P

wlasnie gdzies przeczytalam że ci sie chce" zygac".... ojsss mowimy zwymiotowac... co tez nie omieszkalam ci tam napisac hahahha:):):) no i jak mniemam.. nie jest ci niedobrze z powodu paroweczki:):D:D hahah

Gość faile
ja jak zaczne zygac to skonczyc nie moge skonczyc...

Gość faile
sorry za duzo winka w organizmie....

no co ty.... jakie cisnienie... a ty wiesz ,ze ja napisalam ci tam o cisnieniu twym.:P .. zagladam tu... a ty piszesz,że ci je podniosla... no no.... ja to mam wyczucie;):):) widzisz.... po kabelkach cie wyczułam:P

Oj Modliszka wyczułaś i to dobrze :D I na szczęście powstrzymałem sie od komentarza bo bym bluźnił na nim :P

Gość faile
pyszne winko.....pyszne poprostu.