Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhfhgfhffg

Rośnięcie piersi

Polecane posty

Gość hgfhfhgfhffg

Witam, mam 19 lat i naprawdę bardzo mały biust. Z tego co pamiętam to wygląda tak samo od 13 roku życia. Jeszcze kilka lat temu bolał mnie przy dotyku: teraz tak nie jest. Czy to znaczy, że już nie rośnie? Ps. pierwszej miesiączki dostałam w wieku 15 lat, stosunkowo późno

Gość gallkaaa
piersi zwykle rosna do pierwszej miesiaczki, wiec jesli masz juz 19 lat to pewnie juz Ci nie urosna. Jednym na to sposobem jest przytycie lub tabletki antykoncepcyjne :)

hehe to nieprawda że rosną do pierwszej miesiączki:D dziewczyny zwykle mają miesiączkę pierwszą w wieku 12-13 lat, to niby na tym etapie ich piersi się zatrzymują już??? :D

nie wazne ale jak pierwszy raz dostałam okresu byłam płaska a teraz nikt mi nie zarzuci ze piersi nie mam

Gość dasdasd
co?? do pierwszej miesiaczki???!!!! co za bzdura!to chyba napisal jakis facet? piersi rosna mniej więcej do 23- 24 roku zycia tak powiedział mi ginekolog pozniej ich wahania rozmiaru to kwestia kilogramów ja dostalam miesiaczke w wieku 15 lat wiec teraz bylabym plaska wedlug zasady "do pierwszej miesiaczki" a mam rozmiar C

Gość Biusciasta Caryca
ej no laski, dostalam okres jako dziesieciolatka, piersi brak, a teraz mam "Cyce Carycy" jak to okreslil moj przyjaciel, fan Bieszczad;) gdzies kolo Ustrzyk chyba takie szczyty sa;) i wlasciwie ciagle mi te cycki rosna, przy czym od pol roku jestem na progesteronie, ale wczesniej same z siebie mi rosly - wlasciwie mi sie rzucily dopiero po 19 roku zycia. No to halo;) pierwsza miesiaczka to w sumie start dojrzewania, a nie final:)

Gość fdhgfdhbhfd
naprawde zabawne ;) mialam 12 lat gdy dostalam pierwszą miesiączkem i nie miałam piersi ;) czyli teraz też ich nie powinnam miec;)

Gość co za bzdury
Piersi rosną całe życie i ciągle się zmieniają, a po ciąży to już w ogóle. A autorka powinna iść do ginekologa i zrobić badania hormonalne i sprawdzić czy nie ma niedorozwoju piersi. Polecam też Stanikowy Matrix i lobby małobiuściastych. b75.blox.pl http://www.malobiusciaste.prv.pl/ www.malobiusciaste.prv.pl http://b75.blox.pl/html http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Gość truskawA ; d
ja mam 11 lat , i piersi odstają mi 3 i pół cm . Mam zacząć nosić stanik ? pomóżcie !