Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Labradorka

Czy można pokochać dziewczynę z brzydkim ciałem??

Polecane posty

Gość Labradorka

Zwłaszcza, jeśli tego nie widać na pierwszy rzut oka?? Mam 20 lat, jestem szczupła, mam dość ładną twarz, ale kiedy się rozbiorę, to koszmar... Obwisłe, krzywe piersi, wszędzie rozstępy - na biuście, brzuchu, biodrach, brzydkie, krzywe stopy....;/. Staram się dbać o siebie, ale niektórych rzeczy nie przeskoczę... Czy jeśli chłopak się zakocha, to nie odrzuci go ode mnie, kiedy dojdzie do jakiejś intymności?? Bo na razie każdą znajomość szybko zrywam, bo nawet jeśli chłopak bardzo mi się podoba, jest inteligentny, fajny, w porządku, to widzę oczyma duszy, jak ja zdejmuję ubranie, a on patrzy zdziwiony, zdegustowany, może oszukany trochę, bo opakowanie zapowiadalo lepszą zawartośc... Kurde, mam schizy na tym punkcie...;/

Gość tez tak mam ....
:(

Gość tyryryryk
są kosmetyki na rozstępy! myślę, że jak ktoś Cię bardzo będzie kochał, to zaakceptuje Ciebie całą! : ) ja np. kocham mojego faceta i kiedy wiem, że ma jakiś kompleks, to całuję go właśnie tam.. ; ) nie bój się.. nikt nie jest idealny, każdy dobrze o tym wie. nie mów mu, że się obawiasz jego reakcji na widok Twojego ciała. udawaj, że jesteś dumna z tego jak wyglądasz - dla niego pewnie będziesz i najwspanialsza. facetów bardziej niż kobiece ciało, podnieca kobieca dusza. głowa do góry!

Gość moze trudno
ci w to uwierzyc ale nie jestes w takim stopniu swoim cialem jak Ci sie wyadje, ty to jest twoj sospob myslenia zachowania, trzymania za reke usmiechania sie itp cialo ma wyrazac to co w srodku tez jest wazne ale dlatego zebys ty sie z nim dobrze czula to jest twoje cialo mozesz miec je jakies chcesz jesli komus nie bedzie sie podobalo to jego problem:) i uwierz jesli ktos kocha to nawet jesli ma krzywe zeby piersi wlosy, sepleni czy nie ma reki rozstepy z czasem sie wchlona pokochaj swoje cialo, takie jakie teraz jest bo rozumiem ze sporo przytylas i schudlas ...wiec jesli pokonalas slabosc (gratulacje!) czy chorobe ( bulimia?) to ciesz sie musizz zaakceptowac siebie , inaczej bedzie trudno

Labradorka dzisiejsze kosmetyki i opracowane ćwiczenia mogą naprawdę bardzo poprawić wygląd ciała trzeba tylko sie uprzeć i stosować kosmetyki, ćwiczyć regularnie :)

Gość lostka
są kosmetyki na rozstępy! Bzdury. Kiedy skora sie rozejdzie, to nie ma mozliwosci, aby sie zeszla, po prostu po jakims czasie rozstepy bledna i do tego wcale nie potrzeba zadnych kremow...

Gość fxsfgfg
liczy sie twarz później reszta jak masz ładną twarz i proporcjonalna sylwetke to już nie jest żle ale i tak facet będzie cię zdradzał bo po pierwsze coś takiego jak "miłość" nie istnieje a po drugie szybko mu sie znudzisz i poszuka odmiany więc czy twój biust jest idealny czy nie do końca w końcowym rozrachunku nie ma to znaczenia

czlowieka kocha sie za to jaki jest, a nie za ciało... ciało to dodatek... jak ktoś cię pokocha szczerze... to taka jaka jestes.... zobacz... bardzo czesto kobiety po urodzeniu dziecka tez tyją, ich ciała nie są najzgrabniejsze , a jednak ich partnerzy nadal sa z nimi, kochają ect... nie załamuj się.... jesli Tobie to przeszkadza... to nic prostrzego jak coś zmienić.. siwetnie modelje ciało pływanie, moze troche czasu spedz na silowni... głowa do gory:)

Gość tez tak mam ....
zadne kosmetyki czy cwiczenia nie pomoga na rozstepy... Ten kto w to wierzy to niepoprawny marzyciel :P Jedyny sposob to zabieg chirurgiczny :P Tylko trzeba miec pieniadze na to :O

Gość lubię te szparki
przecież nie uroda ważna a sprawność "bramy niebios" do współżycia.

Gość podobnie
Hej, mam ten sam problem. Lata BED, chudniecia i tycia w krotkim czasie spowodowalo, ze mam wszedzie rostepy, obwisle piersi i niezbyt jedrna skore. W ubraniu oczywiscie wygladam znakomicie, bo jestem wysoka, szczupla, mam wciecie w talii, bardzo ladna twarz i wlosy. Mialam takie same obawy jak ty, tez odsuwalam sie od facetow, bo balam sie, ze jak w koncu nadejdzie dzien, w ktorym pojdziemy do lozka, to facet przezyje mega rozczarowanie. Na szczescie spotkalam wspanialego mezczyzne, ktore pomogl mi pokonac swoje zahamowania. Sam jest mega przystojny wiec tymbardziej bylo mi ciezko, ale udalo sie. Musisz byc pewna siebie i wiedziec(wiedziec, nie wierzyc), ze jestes piekna. Mamy to, czego nie ma wiekszosc kobiet - piekna twarz, a ona wraz z pewnoscia siebie jest kluczem do sukcesu.

Gość jasne że takh
tylko musi mieć coś w sobie pociągającego. znam dziewczynę która ma trochę duży nos, figurę dość średnią bo małe piersi i brak tyłka przy dość szerokiej talii i plecach aczkolwiek nie jest gruba i porusza się zgrabnie.. ma figurę trochę kolumny. ale z twarzy jest przepiękna, czarne wielkie oczy i czarne długie włosy duże usta.. uwierz mi chłopacy się o nią rozbijają ! ideał 90/60/90 jest mocno przesadzony...

Gość podobnie
jasne że takh tylko musi mieć coś w sobie pociągającego. To chyba odnosi sie do wszystkich kobiet, prawda? Jest tyle kobiet z pieknym cialem i nieciekawa twarza i jakos nie sa samotne, wiec chyba kobieta z piekna twarza i rozstepami tymbardziej nie powinna miec problemow:D

Gość janek gej
rybki albo akwarium... jedno z dwóch musi być ładne... jak nic nie jest to jest problem... jak oby dwa są to też wbrew pozorom często jest problem

Gość gąska balbinka biała
znam kobietę która przy wzroscie 164 cm waży 88 kg rozstępy , fioletowe krwinki na nogach itd a jej mąż jest o nią bardzo zazdrosny , mówi że ładniejszej i zgrabnięjszej nie ma , ja z kolei mam krzywe zeby , też trochę nadwagę itd i mojemu mężowi nic to nie przeszkadza , znajdż kobietę która jest zadowolona ze swojego wyglądu , nie ma takich

Gość Labradorka
Ja wiem, że macie rację z tym, że jestem nie tylko ciałem itd, sama w to wierzę. Jakiś czas temu zakochałam się na zabój w chłopaku, który jest brzydki i sepleni, ale nie wiem, jak musiałby wyglądać i jakie defekty mieć, żebym go nie chciała :). Między nami nie doszło do niczego, ale zastanawiałam się, co by było gdyby. I czy faktycznie dla młodego, 20-letniego chłopaka nie jest takie ważne, czy jego dziewczyna ma atrakcyjne ciało czy nie...Dochodziłam do sprzecznych wniosków :). Co do innych chłopaków, z którymi się spotykałam (bo tamten to tylko kolega) to jestem pewna, że byłby to dla nich problem - umawiają się z roześmianą, atrakcyjną dziewczyną, która pod ubraniem powinna wyglądać jak modelka. A nie wygląda. Jako nastolatka byłam bardzo gruba. Zaczęłam się odchudzać, miałam anoreksję, potem bulimię, znów przytyłam, schudłam... Teraz raczej to opanowałam, ale co mi zostało, to moje - rozstępów mam tysiące. Kiedy przeżywałam ten trudny okres, to nie mogłam patrzeć na swoje ciało, nie mogłam go dotykać, wolałam tych rozstępów nie widzieć i nie używałam żadnych kosmetyków. Załuję, ale taką wtedy miałam zrytą psychikę. A te rozstępy się przecież nie wchłoną, co Wy mówicie, sa już stare i blade, ale są i je bardzo widać...;/ Tylko laserowo można je usunąć, ale to jest masakrycznie drogie, a ja potrzebowałabym pewnie wielu zabiegów...

Gość nie przejmuj się
kochanie na pewno nie jest tak źle oczywiście nie namawiam Cię żebyś w ogóle o siebie nie dbała ale tak naprawdę mało która kobieta jest idealna mamy wyprane mózgi które nam lansują kobiety które są idealne bo podratował je photoshop

Gość dzej zi
Nawet gdybys usunela laserowo te rozstepy, to dalej mialabys kompleksy. Zacznij pracowac nad poczuciem wlasnej wartosci, bo jest ono u ciebie na bardzo niskim poziomie.

Gość nie przejmuj się
ja też mam ten problem nie jestem idealna dbam o siebie ale piersi małe ( a więc nosze push up) mam rozstępy fakt nie jakieś tragiczne ale mam poznałam super faceta wyglądał bosko też się bałam co będzie jak odkryje że mam push-up i powiem Ci tylko tyle moje obawy były całkowiecie bezpodstawne

Gość Autorko powiem ci coś
co być może polepszy Twoje samopoczucie:). Miałam tak samo jak Ty, gdy jestem ubrana uchodzę za bardzo ładną, mam ciekawą twarz, duże oczy, pełne usta, mały nosek, dłuuugie ciemne włosy, nie muszę sie malować by wyglądać jak z okładki. Figura? symetryczna, wymiarowa, piersi pełne, miseczka D, tyłek fajny, nogi długie. Przez to że świetnie wyglądam gdy się ubiorę nabrałam strasznych obaw co będzię gdy się rozbiore?! Nie mogłam dać sobie z tym rady, mam podobnie jak Ty, nierówne piersi, a wręcz ich brak symetrii rażąco rzuca sie w oczy. Blizne po oparzeniach po wypadku na plecach. Straszne rozstępy i celulitis! wyglądam bardzo źle nago, przyznaje to z pełną obiektywnością. I tez zastanawiałam się, że facet poczuje się oszukany, napalony zerwie ze mnie ciuchy a tutaj co? odrażające blizny rozstępy i zwałkowana skóra. Zdejmie stanik i co? jednak pierś dużo mniejsza, i o innym kształcie, w dodatku z innym sutkiem! Ale....3 lata temu poznałam faceta...miałam ogromne opory, rozebralam się po pół roku czasu i to i tak nie do konca! Ale co się okazało....on zobaczył moją bliznę i mnie mocno przytulił pytając jak to się stało, rozstępy nie były dla niego niczym dziwnym ani obżydliwym, a cycuszki pieścił naprawde czule, i wiesz co, pewnie facet ktory by mnie nie kochal nie zaakceptowal by mnie, ale po co mi taki? Ja szukałam miłosci i ją znalazłam. Pozdrawiam i powodzenia:)

Gość gaska balbinka biała
Capo di tutti capi jak sie zakochasz w normalnej , i potem będzie miała rozstępy i troche przytyje to co zrobisz? na 100 % pięknych wizualnie dziewczyn 99% ma jakąś niedoskonałość pod ubrankiem , ciało nasze się starzeje , i jezeli kochamy tylko piękne młode ciało cóż nam zostanie na starość ?