Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza35

Czerwone naczynka

Polecane posty

Witam Szukam skutecznego sposobu by usunąć popękane naczynka. Mam je na policzkach i nosie, moja twarz jest cały czas czerwona nie wspominając już że gdy się zdenerwuję lub wypiję jakiegoś drika, wtedy na twarzy czuję ogień. Robiłam już jakimś prądem zabieg u kosmetyczki ale z mizernym efektem, kremy też nie pomagają a już różnych próbowałam. Zastanawiam się nad zabiegiem laserowym ale nie wiem czy warto bo koszty są dosyć wysokie. Czy któraś z Was usuwała naczynka w ten sposób? Szukam sprawdzonego gabinetu w Krakowie. Pozdrawiam Zuza

Gość iii...
ja mam znowu problem na lewym udzie, cala noga jest pokryta czerwnonymi naczynkami :( ja smaruje octem jablkowym i lykam tabletki z octem zobaczymy moze cos pomoze

Gość Spoooky
Z doświadczenia wiem, że naczynka trzeba usuwać kilkakrotnie i obojętnie czy robisz to prądem czy laserem. Niestety, nie ma 100% skuteczności przy pierwszym podejściu. Ja sama miałam usuwane prądem kilkakrotnie. Moja dermatolożka posiada również laser ale zawsze poleca mi prąd twierdząc, że jest ten sam efekt co laser tylko, że oczywiście cena jest wyższa. W nogi wstrzykuje mi zawsze jakąś substancje - nie pamiętam nazwy.