Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMDOŚĆnormalnie

DLACZEGO FACECI PCHAJĄ SIĘ Z JAJAMI NA KOBIETĘ???????????

Polecane posty

Gość MAMDOŚĆnormalnie

Normalnie mam dość. Mam 19 lat, zależy mi na trwałym związku, jeżeli chodzi o seks to jestem bardzo, bardzo ostrożna, do tej pory kochałam się tylko z jednym mężczyzną, z którym byłam bardzo długo. Jak poznam jakiegoś chłopaka, spotykam się znim to przez pierwsze 2 miesiące jest ok, a potem to tylko o seksie słyszę, dodam, że nie ubieram się jakoś prowokująco, dbam o siebie, ale nie chodzę roznegliżowana ani nic w trym stylu, jeansy, bluzka, swetr. Już mam normalnie dość. Mój obecny chłopak, z którym jestem 3 miesiące, już tak naciska, że mam go dość. Powiedziałam mu, że nie dla mnie seks wiąże się ściśłe z miłością, i że potrzebuję dużo czasu min otworzę się aż tak na mężczyznę, on; że poczeka ile będę chciała, ale gdy ktoś ciągle mówi o seksie i że chciałby się ze mną kochać czy to jest normalne wg Was czy ze mną coś nie tak?

Gość Santiago Peira de la Oliveira
poka fote

Gość Leopold
Chciałbym mieć taką kobietę jaką jesteś...

Gość MAMDOŚĆnormalnie
tez bys tak naciskał?

Gość deeel
To proste. wie że ni9e jesteś dziewicą, dlatego uważa (całkiem rozsądnie) że jeżeli spałaś z innym a z nim udajesz świętą to coś jest nie w pożądku.

Gość MAMDOŚĆnormalnie
widzę, że należysz do większości :(

Zobacz, teraz analfabeci będą cię uczyć poŻądku :o Twoje ciało i postępuj zgodnie ze swoimi zasadami :) A takich, co uważają że to nie fair, że innemu dałaś a im nie chcesz, to przecież ludzie na poziomie rozwojowym przedszkolaka, no góra 1 klasa podstawówki, a po co Ci taki chłopak?

Gość MAMDOŚĆnormalnie
masz rację, ale ja chyba trafiam na takich, bo jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z łapami na mnie się nie pchał, dlatego np nie chodzę na dyskoteki :(

Gość Leopold
Nie. Podziwiał bym twoją subtelność, bez naciskania na zrobienie szybko czegoś, co po jakimś czasie moglibyśmy smakować szczerze i z miłością.

Gość MAMDOŚĆnormalnie
to miłe :)

Gość Leopold
Do zobaczenia w innym życiu...

na Twoim miejscu od razu bym pogoniła takiego chłopaka albo jesli Ci na nim zalezy powiedz mu wprost że albo Cie kocha taka jaka jesteś albo niech spada! To twoje ciało i nie może Cie zmusic do czegoś na co nie masz ochoty! Bo potem bedziesz sie czuła jak dziwka a on albo będzie chciał więcej albo szybko zniknie z Twojego życia . Dla takich nie warto marnować swojego życia.. zobaczysz musisz tylko poczekać i znajdzie się Twój książe z którym bedziech chciała to zrobic wtedy kiedy naprawdę bedziesz na to gotowa a on nie będzie naciskał.

Gość olej go tez
takiego mialam, 2miesiace a on mi mowi ze do 3 miesiaca to juz musimy to zrobic :D:D ( ja bylam wtedy dziewica i slowo seks raczej bylo mi malo wiadome :P ) , przestraszylam sie i go olalam. dzis jest szczesliwym ojcem z jakas laska ktorej zrobil dziecko po niecalym pol roku od poznania (uf ale mialam farta - desperatow jest pelno, trza uwazac :D )