Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeledynowaRybka

schudnac 10 kg w miesiac-szukam desperatek!

Polecane posty

Gość SeledynowaRybka
ciesze sie,ze jest nas wiecej:) czytalam o tej diecie stillmana i dzis jadlam tak jak ona nakazuje ale jak bedzie jutro to nie wiem, ogolnie to w zgodzie ze stillmanem czy nie to nie chce dziennie przekraczac 500 kcal. Widze,ze mam najwiecej do zrzucenia, do wagi sprzed ciazy brakuje mi 13 kg a potem do wymarzonej wagi weselnej jeszcze 7 :) A ktos cos jeszcze wie o stillmanie?:)

Gość Cosmopola
Hej CHI! trzymam za Ciebie kciuki! Jesli chcesz mojej rady to wrzuć na luz. Ja najwięcej schudłam wtedy kiedy nie miałam parcia na odchudzanie. po prostu nie jadłam słodyczy kiedy miałam na nie ochotę to mówiłam sama do siebie; "mogę je zjeść ale przecież nie muszę" i nie jadłam po 18 godz. no i aerobik. Efekty przyszły same, szybko i trwale tzn. bez efektu jojo.Spróbuj nie zwracać uwagi na jedzenie, udawaj sama przed sobą, że nie jesteś na diecie (nic tak nie kusi jak zakazany owoc). A 3 l płynów dziennie to zbyt duże obciążenie dla nerek (jestem pielęgniarką) 2l to max.

Gość Cosmopola
Cześć Rybka! Porwałaś się na głęboką wodę z tym Stillmanem! Cóż trzymam kciuki ale 500 kcal to naprawdę dramatycznie mało.

Gość SeledynowaRybka
ja tez trzymam za was kciuki:) ja zobacze na czym bede chudla i to bede stosowac, jutro sie zwaze i ocenie jak mi ten stillman 'podchodzi' :) ja bym chetnie cwiczyla ale przy dziecku niemam na razie czasu, jedynie spacery, mam nadzieje to jakos zmienic.

Gość Cosmopola
Tak ja też mam malucha i 0 wolnego czasu. ale najbardziej się boję ż e jak schudnę to mi zostanie skóra na brzuchu. Już teraz to nie jest to co miałam przed ciążą a co będzie jak jeszcze schudnę? A Ty jak? masz też taki problem?

Dziewczyny w Stlimanie nie ograniczajcie kalorii - bo tylkozmarnujecie diete - jak zjecie nawet duzo pierwszego, czy drrugiego dnia to dobrze spalicie bardzo duzo, bo organiozm bedzie musial sobie poradzic z tym balastem bez odrobiny czegos innego.

Gość SeledynowaRybka
cosmopola- no ja tez mysle o tej skorze na brzuchu ale bardzej mnie bola rozstepy:( ile jestes po porodzie/ ja 3 miesiace.

Gość Cosmopola
Hej Rybka! Ja sestem 2,5 roku po porodzie i od tego czasu się męczę z nadwagą. jestem już po dwóch kopenchaskich jednej South Beach i wszystkich dostępnych bez recepty lekach odchudzających :) schudłam z 66 po porodzie na 59 . Raz po kopenchaskiej ważyłam 55 ale tobyła krótka radość. A co do skóry to jak chudnę to jest ona bardziej wiotka i bardzo mnie to martwi :(

Gość Cosmopola
Hej dziewczyny! Jak Wam idzie? Nikt się nie chwali sukcesami... nudno się zrobiło. :(

Gość SeledynowaRybka
hej,wybaczcie,ze dopiero teraz mialam duzo problemow osobistych ale juz jestem, u mnie dieta ok, -3,5kg:) a jak wasze sukcesy??

Na Stillmanie stan skóry się poprawia, bo to dieta \"budująca \" mieśnie. Mnie niestety popsuła się kuchnia i nie mam jak gotować, ale chyba jak rozwiąże problem przyłączę - ja na niełączeniu straciłam przez ostatnie dni 4kg

Gość CHI
Wrocilam.Bylam bardzo chora i musialam przerwac dc. Ale od 18.01.09 jestem na Dc znowu czyli dzis dzien 5 ty. Jakis fenomen tym razem (juz stosowalam kiedys dc)nie mam ochoty jesc od 2 dnia,nawet wmuszam w siebie 3 podstawowe posilki?!!!!!A zawsze ta dieta byla mordega! Hmm...przyznam sie,ze nie wytrzymalam i weszlam dzis na wage,no ale wyniki podam po tygodniu tj w niedziele.

Gość domi15
witam zaciekawił mnie ten temat hmm ja tez własnie próbuje zrzucić 10 kilo tak do 15 lipca ;] i nawet dobrze mi idzie w tydzień 4 kg jest ciężko bo ja widzę te słodkości w domu to aż mnie korci :D ale wiecie ja już jestem tak zdesperowana ze dla mojej upragnionej wagi czyli 60 kg od teraz mogę zrobić wszystko raz poprosiłam mamę żeby zamówiła pas odchudzający i wiecie co ta firma to oszustwo i własnie od tamtej pory zaczęłam się odchudzać zdałam sobie sprawę ze jeżeli ja sama się nie wezmę do roboty to już nikt... i tak się własnie zaczęło mam nadzieje ze wytrwam a mogę wiedzieć na czym polega ta dieta grejpfrutowy czekam na odp od Ciebie :) pozdrawiam

Gość domi15
na czym polega dieta cd ?? chętnie bym spróbowała