złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Styczeń 10, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bylo milo Napisano Styczeń 10, 2009 ja ale tylko wtedy gdy wszyscy spia bo wtedy nikt do wanny sie nie pcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bylo milo Napisano Styczeń 10, 2009 pomyliles stolek z zamknieta klapa od sedesu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha123 Napisano Styczeń 10, 2009 ja kiedys nasikałam do pufy, otworzyłam ją i nasikałam, hahaha, tez byłam nieźle wstawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Styczeń 11, 2009 hahaha123 Musisz być dzika :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Styczeń 11, 2009 akurat mialam zapalenie pecherza a w nocy snilo mi sie ze bylam w kinie i sobie wyszlam na chwile do kibla bo strasznie chcialo mi sie lac.no i sie zsikalam do łozka...masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapalenie pecherza Napisano Styczeń 11, 2009 ja tez przy zapaleniu pecherza a ze choruje czesto to w ciagu 6 lat juz chyba z 3 razy w trakcie snu o sikaniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamari 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ja nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach