Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy stabile

Czy kobietę która miała 50 facetów mozna nazwac dziwką

Polecane posty

Gość ona21111
Ale ona zawsze może ci powiedzieć ze miała jednego lub dwóch, czy ty nie rozumiesz ze mozesz nawet przez cale zycie nie poznac prawdy, wiec jak taka wyczuje ze to dla ciebie wazne a bedzie jej na tobie mocno zalezało to skłamie a ty nie bedziesz zyc w nieswiadomosci

Gość ona21111
miało być bedziesz zyc w nieswiadomosci

sporo osób w tym jak i w innych topikach pisze kobieta nie powinna mowic ilu miala wcześniej ? a własciwie dlaczego? dlaczego miala by nie mowić? czego sie boi? a moze sie zwyczajnie wstydzi? czyli????? sama uznaje ze to co robiła nie było w porządku? a moze pojawiła sie obawa ze zostanie uznana za łatwą ? łatwa- własnie takie okreslenie było by własciwe

Gość ona21111
No niby i porażka ale co jeśli kobieta kocha faceta chce z nim być i chce mu być wierna a wie ze on nie zaakceptuje tego ze o tych dwóch facetów miała w łóżku za duzo? Wtedy pozastaje jej naciągnąć prawdę, chociaż ja osobiście nie chciałabym byc z takim co mnie by z przeszlosci rozliczal, ale w zyciu różnie bywa

Gość ona21111
do facet wyjatkowy- nie wstydzi ale wie ze jej facet moze tego nie zaakceptować a jej na nim zalezy i wtedy jedyne wyjscie to nie mowic.

ona21111 ..ale sądzisz ze 50 facetów to nie duzo?? ze nie warto tego powiedziec i lepiej to ukrywac

jest kilka opcji kiedy bym tego nie wiedzial i sie nie dowiedzial 1. jezdzila po swiecie i dawala pierwszemu lepszemu 2. po swoich ekscesach zmienial miasto , kraj w innym przypadku jesli robila to w jakims okreslonym otoczeniu opnia by sie wyrobila ze puszczalska.....

czasami nawet mysle ze ja na taką trafie nie wiem czemu mnie takie mysli nachodzą

Gość owszem jest
bo dziiwka czy qrrwa to jest charakter i taka nie musi brać za seks pieniędzy aby czymś takim być, aby rozkraczać się przed żywymi wibratorami, nawet i kijem takiej dogodzisz a za pieniądze to robią prostytutki, prostytutka to taki zawód, często bardzo przykry dla tak pracującej kobiety, prostytutce nie chodzi o seks tylko o pieniądze a ty pytasz czy taka co rozkraczyła się dla 50 puszczalskich wibratorów, czy taka jest dziiwką? No chyba raczej dziiwką skoro pieniędzy nie brała, bo raczej zawodu prostytutki chyba nie wykonywała?

Gość ona21111
A tam bzdury ze musiałaby w innym kraju dawać, jasne ze to moze sie wydać to jest wlasnie ryzyko nie mowienia prawdy, ale nie kazdy bedzie ci od razu mowil ze z nia spal, chyba ze bedziesz latał po ulicy z jej zdjeciem i kazdego sie pytał czy uprawiał z nia sex :P Nie wiem czy 50 to duzo ale mysle ze to tez od wieku zalezy, chociaz ja tam uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa, dla jednego to duzo, dla drugiego w sam raz, a dla innych to po prostu obojetne

ciekawe połączenie by było np prawiczek i laska co miała 50 ciekawe co by se ona myslała

Gość ona21111
creamik ja nigdy zadnego faceta nie pytam ile miał kobiet w łóżku, to jego przeszlosc i ma do niej prawo a ja nie chce wiedziec którą jestem. Ważniejsze jest dla mnie by w związku był mi wierny i by zylo mi sie z nim dobrze.

Gość ona21111
prawiczek ale ja nie mowilam ze facet ma byc prawiczkiem tylko juz troszke doswiadczony. A to czy nie bedzie chciala to owszem jest to bardzo mozliwe ale uwierz mi ze i tak sie zdarza

to nawet dobrze ze mnie rzadna nie chce przynajmniej nie musze sie martwic zy jestem z porządną czy dziwką :)

Gość ona21111
creamik ale jesli jest uczucie to po co sie martwić? To przeszlosc, liczy sie tylko to jaka jest dla ciebie i czy jest wierna

fajnie by było miec laske co miało 50 facetów naprawde szczyt marzeń :O

Gość ona21111
Aj tam powie Ci ze jednego czy dwóch miała i po problemie, jak nie masz jakiejs fobii i bedziesz ja kochal to w ogóle nie bedziesz rozwazal tego czy powiedziala prawde czy nie:)

a moze teraz poprostu kobiety zaliczają pełno facetów i trzeba sie z tym pogodzic

uwazam ze mam prawo wiedziec i mam miec mozliwosc wybou czy chce byc z taką czy nie, bo skoro mam inwestowac uczucia, mam byc jej wierny i ma mi rodzic dzieci, do tego chce sie z nią zestarzeć to mam prawo oczekiwac, aby mi powedziała jaka byla jej przełosć, chyba ze jest tylko do przelecenia i mam być jej 51 facetem na jedna noc to wystarcza mi jej aktulanie badania... jesli przy tym nie mowi prawdy, to jest to zwyczajne kłamstwo jak kazde a czy moglibyscie podać jaka jest dla was granica przywoitosci? czyli do jakiej cyfry zaakceptowalibyscie kobitke....dla mnie to max. trzech

ona21111 nie no super przecietny facet ktora mial zalozmy 10 partnerek wogole sie nie przejmie ze , jego kobieta miala 50 przed nim.. i beda zyli dlugo i szczesliwie co za brednie

"czy moglibyscie podać jaka jest dla was granica przywoitosci? czyli do jakiej cyfry zaakceptowalibyscie kobitke....dla mnie to max. trzech " to zalezy juz od wieku kobiety :) taka 26 latka hmm mysle ze 5 to max

Gość a Ty
facecie wyjątkowy, ile miałes kobiet?jak tez maks 3 to spoko, a jak więcej to hipokryzją mi tu zajeżdza...

Gość nie chciałbymm
nie chciałbym kobiety wprawionej w seksowaniu się bez uczuć, bo taka jest niezdolna do miłości a o wierności to zapomnij. Wiadomo, lubi seks bez uczuć, obojętnie z kim, przewaliła tłum obcych sobie samców i nawet nie miała czasu aby zdążyć coś do nich poczuć. takie dla mnie nie wchodzą w grę, szukam kobiety z innej półki, sam się cenię i szukam takiej która też się ceni zapewniam że nie dam się oszukać

ale tez mysle ze rozsądnie sie zrobi jak sie z pierwszą nie ozeni no chyba ze ma sie niskie poczucie własnej wartosci