Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy stabile

Czy kobietę która miała 50 facetów mozna nazwac dziwką

Polecane posty

Gość ona21111
creamik a ty jestes prawiczkiem? bo jesli tak to moze wybierzesz sie do prostotytutki, moze akurat jak bedziesz mial to za soba to sie jakos dowartosciujesz i bedzie lepiej.

ona21111 ..e tam nie chce isc bo to by była porazka zyciowa dla mnie pozatym co to za dowartosciowanie sie poprzez dziwke??

Gość ona21111
prawiczek tobie nie radze bo przeciez ty chcesz z milosci i czekasz na ta swoja jedyna dziewice a tego u prostytutki nie znajdziesz:P ty bardziej szukasz milosci a creamik pisal o tym ze chcialby miec kilka dziewczyn

Gość ona21111
wiesz creamik to zalezy od pogladow, jesli tobie takie wyjscia nie odpowiada to dobrze. W takim razie wyjdz gdzies do ludzi, pobaw sie, poznaj jakas dziewczyne. Kazdemu moze to sie udac, musisz w to tylko uwierzyc. Mozesz rowniez poznac jakas przez internet.

ona21111 ..ja w to nie wierze niestety ale moze kiedys mi sie uda bo ja nie jestem niesmiały naszczęście :)

Prawiczek4life ..bo większosc olałem :O nie było sensu sie z nimi spotykac

Gość ona21111
prawiczek ja ci niczego nie radze, szukasz dziewicy to szukaj masz prawo do tego. No moze jedyne czego bym radzila to troche dystansu do swiata i nie uwazania ze myslenie innych jest takie jak twoje

Gość ona21111
creamik a dlaczego nie bylo sensu? takie glupie byly?

Gość egocentrycy
Pytanie brzmi " Czy kobietę która miała 50 facetów mozna nazwac dziwką" a nie "Czy chciałbyś związać się/przespać z kobietą która miała 50 facetów' ale chyba wielu panów patrzy na kobiety tylko pod kątem przespałbym się/nie przespałbym się pytanie brzmi CZY NAZWAŁBYŚ. Chodzi o szacunek.

były take se i niechciałem soe spotykac z nimi ale ja mówie głównie o znajomych tzn laskach i facetach

Gość ona21111
creamik jak tak bardzo wybrzydzasz to sie nie dziw ze zadnej nie masz, kazdego trzeba lepiej poznac i dac muszanse o ile w miare na nia zasluguje, a to ze prawiczek twoi znajomi patrza na to ilu kobieta miala to nie wszystko jeszcze. Powtarzam ci ze ja spotykam facetow ktorzy nie przykladaja do tego wagi na szczescie:)

ona21111 ..ze im to nie przeszkadza na szczęscie ?? co chcesz powiedziec przez takie stwierdzenie

"prawiczek4life, ja sie dziwie, ze ty nie masz dziewczyny. masz chyba dobra prace, jestes imprezowiczem i rozrywkowym facetem i masz powodzenie, pewnie zadnym brzydalem nie jestes" kiedys pisalem ze , nie jestem stworzony do zwiazkow :) nic sie nie zmienilo. Wiem po prostu ze kobieta ze mna by sie zle czula :o

ona21111 ..pozatym to ja nie wybrzydzam poprostu wole byc sam niz sie męczyc i robic komus nadzieje :)

Gość ona21111
creamik stwierdzenie "na szczescie" mialo oznaczac ze nie sa to faceci dla których piorytetem zwiazku jest przeszlosc kobiety, mysla podobnie jak ja i to mi sie podoba w nich ze zaden nie meczyl mnie o to ilu przed nim mialam.

Gość ona21111
creamik ja uwazam ze to dobrze ze w tym wieku nie jestem dziewicą:) przynajmniej tak mi sie wydaje ze to dobrze bo moze bedac dziewica bylabym sfrustrowana:P ale to tylko moje zdanie, w kazdym badz razie ciesze sie ze nią w tym wieku nie jestem. Prawiczek jasne ze masz prawo tylko jak wspomnialam wiecej dystansu do cudzych pogladow, bo nie kazdy mysli jak ty:)

Gość O.N.A-kl
ona21111 a ile ty masz facetów na koncie?

ona21111 ..to fajnie ze sie cieszysz ja widocznie musze jeszcze poczekac :(

Gość ona21111
O.N.A-kl a to już moja prywatna sprawa:) i nie rozumiem dlaczego by to mialo kogos interesowac

Gość Czarna Róża z Rajskiego Ogrodu
Mogła być głęboko nieszczęśliwą, samotną osobą. Mogła mieć samotne dzieciństwo, pozbawione ojca. Mogła mieć też dzieciństwo w rodzinie z problemem alkoholizmu. Jeśli nikomu nic się nie stało: żadnych chorób to jest o.k. Jeśli cierpi na schorzenie zwane nimfomanią to jest nie tylko głęboko nieszczęśliwa, ale i chora, a to się leczy. "Dziwką" może być kobieta, która miała dwóch facetów, jest wredna, wyrachowana i pazerna.

Gość ona21111
creamik jak chcesz czekac to czekaj to w koncu tylko i wylacznie twoja decyzja

ona21111 ..a co mi pozostaje?? to od was zalezy z kim sypiacie mam racje więc moze mi to nie jest dane

Gość upupupupupupuppppppp