Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika997

Kogo wziąć na 100dniówkę?

Polecane posty

Gość Weronika997

24 stycznia czeka mnie ten bal studniówkowy. Miał być cudowny. Uszyłam wymarzoną sukienkę, dobralam dodatki, schudłam, chodziłam na solarium, biegałam po kosmetyczkach. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Partner też był wymarzony - mój chłopak, którego poznałam 1,5 roku temu i od tej pory byliśmy nierozłączni. Niesety niedawno się rozstaliśmy jestem załamana.:(:(:( Miałam iśc z nim mimo wszystko, ale nie chce tego, bo nie widzieliśmy się od rozstania. No i nie wiem kogo wziąć teraz... Nie mam pojęcia. Zapłacone za 2 osoby więc nie ma sensu iśc sama. Do wyboru mam: 1. Przyjaciel szwagra. Podobam mu się, kiedyś coś z nim kręciłam. Dobry, miły, grzeczny. Nie umie tańczyć, lubi popić. Ale jest szarmancki i zapatrzony we mnie do tej pory. No i nawet przystojny. Moi znajomi go nie znają. 2. Mój kolega z gimnazjum. Kręcimy ze sobą...kompulsywnie. Od zawsze. Niewyjaśnione pożądanie z obu stron. Tańczy bosko, bo chodził od małego do szkoły tańca, jest całkiem przystojny. Też lubi się napić. Nie jestem pewna czy zachowywałby się w porządku i nie przyniósł mi wstydu, bo jest babiarzem. Moi znajomi go bardzo lubią. 3. Stary przyjaciel. Znamy się od piaskownicy. Jak nie mamy z kim iśc na wesela i inne okolicznościowe imprezy to chodzimy razem. Nie za przystojny, umie tańczyć, lubi się uchlać. Wszyscy znajomi go znają, ale nie wszyscy lubią. :(

Gość Akyszka_
JA już mam studniówke za sobą...w ten weekend:] Bierz goscia nr 1

Gość 89yu90348y589
3

Gość Weronika997
Ale piszcie czemu..:P

Gość Weronika997
Lepiej go nie widzieć. Szybciej zapomnę.

ale jak naprawde nie chcesz, to idź z numerem 2. nie musze wyjasniac dlaczego, bo sama go dobrze opisałas. chyba najlepiej się prezentuje wśród pozostałych :)

Gość Weronika997
No dwójka mnie pociąga, ale to się źle może skończyć... W grudniu mieliśmy masę wspólnych przygód bo ja odreagowywałam rozstanie i piłam alko.. No to się kończyło przeróżnie. I boje się, że po 100dniówce trafimy do łózka...

... rób jak uważasz. powinnaś się też czasem umieć pohamować :) JA bym poszła albo z nim albo z byłym, a co zrobisz to już twoj wybór :) w końcu ja nie znam żadnego z tych facetów..

Gość Weronika997
Ja się nie chce hamować;P

Przepraszam, ale ja tu dam szybka odpowiedz: powinnaś wziąś tą osobe z którą będziesz się najlepiej bawić :)

negujesz sama siebie albo ja tego nie rozumiem, bo za wczesna pora :D ale skoro tak to idź z dwójką śmiało :) i baw się dobrze a mnie studniowka czeka 21... mrr :)

Gość Weronika997
21? to środek tygodnia jakoś:P Neguje, bo ja nie wiem czego chce. Nie chce chyba tam iść w ogóle. Miało być jak w bajce, tylko książe spierdolił...:(

weźże idź z tym byłym! :D no środek tygodnia, środa dokladnie, bo mam pojebaną szkołę, no ale cóż zrobić :) wisi mi to. i tak nie idziemy do szkoły ani w czwartek ani w piatek ;) no a pozniej ferie.

Gość KASNDRA
stawiam na 2, typowy facet do towarzystwa, a na studniowce oto chodzi 1 ? - dobrze sie nie czuł w nieznanym towarzystwie, chociaz jak jest komunikatywny to tez no problem