Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziblabla

czy ukrywacie swoje cialo w trakcie seksu?

Polecane posty

Gość buziblabla

w sensie czy staracie sie ustawiac pod okreslonym katem, nie kochac sie w okreslonych pozycjach przy zapalonym swietle itd? ja panicznie ukrywam cellulit. pozycja na pieska gdy jest jasno? nigdy w zyciu :)

Gość Weronika997
Ja lubie eksponować wszystko. Mam kompleksy, ale jeżeli się z kimś kocham to mu ufam i się go nie wstydze.

Gość buziblabla
staram sie jak moge. nie jestem kloda. po prostu nie chce swiecic facetowi po oczach moimi mankamentami :)

NIE! Jestem z kimś kto mnie kocha taką jaka jestem i nie wstydze sie przed nim tego jak wyglądam :) dzień czy noc, byle by było wygodnie i miło.

Gość KASNDRA
mnie mój facet (obecnie mąż )wyleczył z kompleksów, a tak ogólnie lubie słabe światło i lustra

Gość ddddk
Żałosne, autorko, naprawdę, co to za związek i co to za miłość, skoro musisz się ukrywać przed partnerem. Widać nie potrafisz mu zaufać, albo on nie potrafi cię zaakceptować. Wszystko razem - naprawdę żałosne.

Gość ja bym nie wysłała
to prawda, jak kogos kochasz to ufasz i nie ukrywasz sie dziś w "jak pieknie wyglądać nago" była kobieta której mąż niegdy nie widział nago podczas 40-letniego małżeństwa... szok!

Gość ja bym nie wysłała
a powiedz autorko: Twój partner to taki Adonis naprawde?? myśle, ze patrzysz na niego przez rózowe okulary...i on na Ciebie też :)

Gość gfgdd
Hehe, po ciemku w XX wieku seks uprawiać. :):):)

Gość bardzo sie staram zawsze
ale to mi sie nigdy nie udaje...

Gość buhahahahahahahahahaha
Krytykujecie autorke a niejedna z was moglaby raczej zakryc cos niz wyeksponowac, bo facet nie wam nie powie, ale moze pozniej z kumplami boki zrywac, ze posuwa wieloryba, ktory ma do tego obwisle cyce, rozstepy i popekane piety :P Nie udawajcie takich wyuzdanych, lepiej w lusto popatrzcie...

Gość buziblabla
hej. moj facet ma bardzo bardzo ladne cialo. od wielu lat uprawia koszykowke i trenuje codziennie po pare godzin. ja nie jestem gruba. wiem, ze mu sie moje cialo podoba, wielokrotnie mi o tym mowil. ale mam niestety ten przeklety cellulit. i to widoczny :) i nie wydaje mi sie tak zupelnie porabane, ze staram sie mu go nie pokazywac. oczywiscie bez przegiec, naszezycie seksualne uklada sie bardzo bardzo dobrze. na pewno widzial go nie raz no i ok. ale jesli moze nie ogladac, to wole zeby tego nie robil? czy to naprawde swiadczy o tym, ze jestem zacofana? :)

Nikogo nie krytykuję. Mimo,że mam 'obwisłe' cycki jak to nazywasz..Nie wstydzę się ich.:).. Mimo,że mam chude pośladki-nie ukrywam ich:).. Mimo,że moje ciało nie jest ciałem 2o-latki..nie wstydzę się..;-) A pięty,stopy mam śliczne;-)..Gorzej dłonie..Wielki Łopaty;-).. Mówię,kwestia dojrzałości i akceptacji Siebie..Ale to z wiekiem przychodzi.Tak?:-p.. No,tyle o Mnie. ..

Gość Chatueeena
Mam mnóstwo defektów, ale mam kochającego chłopaka i raczej niczego nie ukrywam. Ale nie lubię się kochać przy pełnym dziennym świetle. Delikatne sztuczne światło wieczorem, a jesli dzień, to zasuwam firanki. Przynajmniej nastrój jest :)

Gość -Dora-
Kobieto....popieram w 100%. Najwazniejsze to akceptowac siebie i potrafic sie bawic tym, co sprawia przyjemnosc:) I masz racje, ze do tego trzeba dojrzalosci. A to przychodzi z wiekiem....u niektorych:)

nie ukrywam, bo po pierwsze lubię jak mój mąż na nie patrzy i nie wstydze się go. Oczywiście jak większośc kobiet na upartego coś by się znalazło, co chciałabm, żeby było inne, ale skoro jemu się podoba, szalele za tym, to nie ma problemu - ja równiez świetnie się z tym czuję :) a po drugie nie bardzo mogę sobie wyobrazić jak można się ukrywac w trakcie seksu? - dobry seks to różne pozcje, eksponowanie swojego ciała, wyginanie, wypinanie ... itd. :D Seks to żywioł i nie można się ciągle kontrolować, bo traci urok :)

Nigdy! Kochamy sie zarowno w kompletnej ciemnosci jak i w pelnym dziennym swietle, czasami nawet z ostrym sloncem wpadajacym przez okno i oswietlajacym nas :D Nigdy sie swojego ciala nie wstydzilam, a moj narzeczony to docenia :)